Kurt Seyit ve Şura istanbul Star Tv

Bugün sordum ama yokmuş. Başka yerlere de bakacağım. Okumayı çok istiyorum. Hepiniz çok güzel olduğunu söylüyorsunuz. Merak ettim.

2. el kitap satışta scanan79 arkadaşın topiğinde, Kurt Seyt & Shura listesinde var, ama hala duruyormudur bilmiyorum isterseniz sorun.
Kitabından çok etkilenmiştim inşallah dizisi de güzel olur. Merakla bekliyorum.

Son düzenleme:
inş bulursun ikinci bölümüde var ben bulamadım bu arada kitabın adı kurt seyt ve sahura burda niye şura oldu ki

İnşAllah canım. :) Okunuşu Şura ya canım; belki yazılışından telaffuz edemeyenler olur diye okunuşu yazılmış olabilir.

2. el kitap satışta scanan79 arkadaşın topiğinde, Kurt Seyt & Shura listesinde var, ama hala duruyormudur bilmiyorum isterseniz sorun.
Kitabından çok etkilenmiştim inşallah dizisi de güzel olur. Merakla bekliyorum.

Göz atayım oraya ben o zaman. İnşAllah bulabilirim. :) Teşekkür ederim canım. Bulamazsam hiçbir yerde, sürekli gittiğim bir kitapçı var. Sipariş veririm en son çare.

[video=youtube;RLHq0jcU3kY]http://www.youtube.com/watch?v=RLHq0jcU3kY[/video]

çatlamazsın merak etme kitabı okurken bu kitabın dizisi yapılsa en az 5 dk oynar derdim çünkü yatak sahnesi çok rtük napcak ben büyük ihtimal netten izlerim reklamsız

Diziye dönüştürüldüğü için çok fazla açık sahne olacağını sanmıyorum. Yani diziye ne kadarını uyarlayacaklar ki?

Az once ılk defa dızının tanıtımını ızledım. Cok guzele benzıyo. Yenı dızımı buldum da marta kım ole kım kala :-/

[video=youtube;RLa_GO3yfKM]http://www.youtube.com/watch?v=RLa_GO3yfKM[/video]

Ben de büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum. :) Aralıkta başlandı çekimlerine. Ama Mart'a daha çok var.:26:

Bu da yeni bir taktik olsa gerek. Belki daha buyuk bir ilgi yaratacagini dusunuorlardir. Yalniz kivanc artik bir marka oldu gercekten ve nerde bi iyi is varsa isin icinde o var. Adamin hayrani filan degilim ama sirf isine kattigi degerden dolayi artik daha yakindan takip ediyorum

Olabilir. Öyleyse güzel taktik.:129: Ben de Kıvanç Tatlıtuğ hayranı değilim fakat çocuk işini biliyor. Hangi proje ilgi görür? Hangisi tutar ya da tutmaz anlıyor ve ona göre ilgi görecek olan projeyi seçiyor ve başarıyı da yakalıyor. Rolünü de çok güzel yapıyor. Başarılı gerçekten. :) Yeni dizisinin de tutacağı kesin. Bu arada Kıvanç'ı Mustafa Kemal Atatürk'e çok benzettim yeni dizisinde.

1 yıldır reklamını yapıyorlar, neden hala başlamıyor :26:
mart'a çok var :26:

Uzun zamandır merakla beklenen televizyona damga vuracak Kurt Seyit ve Şura'nın yayın tarihi belli oldu. Kurt Seyit ve Şura dizisi 4 Mart Salı akşamı 20.00'de ilk bölümüyle Star TV'de başlayacak.

[video=youtube;_IwnDw34xxc]http://www.youtube.com/watch?list=UU2C8NjaSAVrzDE4YvD9TIkw&v=_IwnDw34xxc[/video]

Benziyor evet.sali gunleri yayinlanacakmis dizi.o gun de kanal d'de kucuk aga ve calikusu var.bakalim hangisi agir badicak benim.icin

Benziyor evet.sali gunleri yayinlanacakmis dizi.o gun de kanal d'de kucuk aga ve calikusu var.bakalim hangisi agir badicak benim.icin

Küçük Ağa'yı annem izliyor. Ben onların odasında izlerim Kurt Seyit'i o problem değil de Kurt Seyit ilk başlarda erken biter, zaman geçtikçe 23.00'ı bulur bitmesi. Çalıkuşu'nun 1 saati kaçar. Nasıl olacak o zaman bilmiyorum hiç.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…