Kurt Seyit ve Şura istanbul Star Tv

Aaaaa Zerrin Tekindor da var. Nermin Bezmeni mi canlandırıyor?
Peki hikayeyi anlatan kim?

sen söyleyince nermin bezmeni biraz araştırdım.evet zerrin tekindor onu oynuyor,çünkü dedem diye bahsetmişti kurt seyitten.nermin bezmen şuranın ablasıyla tanışmış bu arada.ama ondan hikayesini dinlememiş galiba,sanırım anlatan kişi annesi yada anneannesi falandır.(anlatanın tipini hatırlamıyorum yaşı kaç bilmediğim için annemi anneannemi bilemiyorum)

Anlatan Shura'nın ablası Valentina. Yaşlılık halinde anlatıyor. Olaylar için geriye dönüyorlar. Anlattıklarını yaşıyorlar yani. Dizi bir nevi flashbackler üzerine kurulu gibi.

evet bende gazete de okumuştum. nermin bezmen ile valentina tanışmış.. güzel ilerliyor dizi ilk baslarda cok sıkıcı bulmuştum.

Anlatan Shura'nın ablası Valentina. Yaşlılık halinde anlatıyor. Olaylar için geriye dönüyorlar. Anlattıklarını yaşıyorlar yani. Dizi bir nevi flashbackler üzerine kurulu gibi.

Teşekkürler canım..

ya anlamadığım bu Rusların hepsi Türkçe mi konusuyor.
neden Shura ya Şura diyorlar..

Güzide ye cok üzülüyorum ben Celil le birlikte olsunlar.. En cok onların sahnesinde heyecanlanıyorum

benden baska niye kimse yorum yapmıyorr

ben İstanbul bölümlerinden baslamıstım izlemeye..
simdi böyle bir yazı okudum..

Celil ile baş göz edileceğini sanan Güzide, ona uygun gördükleri kişinin Seyit olduğundan habersiz. Aile tanışmak amaçlı çağırılır. Büyük bir heyecan ile Eminof'lara gelen Güzide'nin eline Seyit'in fotoğrafı verilir. Onun sevdiği beklediği kişi Celil'dir. Bir anda avuçlarında Seyit'in fotoğrafını görünce ağlamaya başlar.

aslında Güzide ile Seyit'i mi evlendireceklerdi..

Güzidenin olduğu kısımları merak ediyorum.

Keske Kazen bütün yazilarimi bulacagim sayfalari acsa.
Kurt seyit hakkinda daha cok bilgi verebilirdim o vakit Nermin Bezmene tesekkurler

hikayenin sezon finali berbat bitti dimi?
tam sarildilar, hemen Billy geldi .... eee ingiliz keferesindende o beklenir.

Baronese bye bye...

bakalim yeni sezonda neler olacak

yazmaya niyetlendim, sezon finali oldu IncirReceliiiii,,,, artik 3 ay sonra insallah

ne bilgisi verecektin anlamadım ben nıkıtacım

bu arada yeni sezon da farah olmayacakmış simdi okudum.

Güneş'in haberine göre,

Sezon finali yapan dizi cephesinden gelen haberlere göre yeni sezonda Şura’yı oynayan Farah Zeynep Abdullah projeden çıkarılacak...
Seyirciden gelen yorumların da etkisiyle Tatlıtuğ’la sevgili olarak kimyasının tutmadığı düşünülen oyuncunun ölerek mi, yoksa başka bir formülle mi veda edeceği merak konusu.

ben zaten Güzide ve Celil için izliyorum, sıkıntı yok benim için

evet seyitin annesi guzideyi istyordu. guzide de gordugu anda sevdigi adamin ismini bilmediginden seyit zannetmisti. sonra seytin o adam olmadigini gorunce agladi

daha ne kadar uzatancaklar ki hikayeyi keske final yapsaydi tutturamadilar diziyi bir turlu..zaten kitaba gore coktan bitmesi lazim iyice sacmaliyorlar.

sayfalar acilmadan, bilgilerin ne tür olmasinin önemi pek yok incirrecelcim :)

haberler o yönde olabilir,ama bence Farahsiz olmasa daha iyi...

Guzide ve Celili bende cok seviyorum

Son düzenleme:
ilk bölümlerini çok severek heyecanla izlemiştim ama sonlara doğru o eski heyecanı kalmadı hatta ben bitirirler diye düşündüm ama sezon finali yaptılar.

bakalım gelecek sezon tutacak mı?

ben de bir tek celille güzidenin aşkını seviyorum.

kurt seyitle şuranınki karmakarışık bir şey oldu.

fahriye evcen de beni iten birşey var.
ama diziler de onu görmeyi seviyorum

biri face de yorum yapmis, 20 sene once okudum kitabi diye, gulmekten yariliyordum az daha. Bunun imkansiz oldugunu keske bilip yazsaydi ....ama eminim bu sezon kurt seyit daha heyecanli olacak,

Seyit Türkiye'ye yerleşince bir alaturkalık gelmiş :)
İlk bölümlerde daha sarışın ve Avrupai görünüyordu.
Ahmet Mekin'e çok benzettim,aynı onun gençlik hali.

biri face de yorum yapmis, 20 sene once okudum kitabi diye, gulmekten yariliyordum az daha. Bunun imkansiz oldugunu keske bilip yazsaydi ....ama eminim bu sezon kurt seyit daha heyecanli olacak,

Neden ki,ben de öyle hatırlıyorum.(şimdi baktım ilk basımı 92 yazıyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…