Kurt Seyit ve Şura istanbul Star Tv

evet farkettim o kesilen kısmı canım,biraz acemice geldi ama diziyi sevdiğimden önemsemedim..
tolga savacı nın da diziye dahil olma sebebi ,yazarı nermin bezmenle beraberlik yaşıyor olması sanırım:KK31:

[video=youtube;l5l5AhqJ6Yw]http://www.youtube.com/watch?v=l5l5AhqJ6Yw[/video]

bu çamaşırhanede çalışan barones ajanlık yapıcak heralde pedroya:KK51:
şuracım ne kadar da masum ve naifsin:emir_bebek:

kızlar 7. bölümden başlasam izlemeye, cok şey kaçırmış olur muyum?

kurt seyit ve şura neden istanbul'a geldi, evlendiler mi? başlarından ne geçti.?

kızlar 7. bölümden başlasam izlemeye, cok şey kaçırmış olur muyum?

kurt seyit ve şura neden istanbul'a geldi, evlendiler mi? başlarından ne geçti.?

cok sey kacirmis olmazsin. seyyit ve sura istanbula gelene kadar dizi zaten yavas ilerliyordu. istanbul'da hareketlendi..

Kemanci cok tatlisin. :KK66:
Guzide celile bakarken benim icim gitti. Nasil hisli bakiyor oyle....

kızlar bişeyler sorucam sizeee :KK54:

seyit ve şura ne zamandır birlikteler, neden evlenmediler? aileleri nerede?
güzide ve celilin arasında ne var? güzide neden o adamla evli?
tatya nerede ismi geciyor o kim?
baronesin derdi ne? petroyla alakası ne?

cok kısa özet gecebilirmisin? fazla soru sordum biliyorum ama. :KK49::KK49:

kızlar bişeyler sorucam sizeee :KK54:

seyit ve şura ne zamandır birlikteler, neden evlenmediler? aileleri nerede?
güzide ve celilin arasında ne var? güzide neden o adamla evli?
tatya nerede ismi geciyor o kim?
baronesin derdi ne? petroyla alakası ne?

cok kısa özet gecebilirmisin? fazla soru sordum biliyorum ama. :KK49::KK49:

rusyada tanıştılar sanırım 2.bölümden itibaren birlikteler.neden evlenmediklerini son bölümde söylediler.şura ailesi olmadan evlenmek istemediler falan..şuranın ailesi(babası öldü,anne ve 2 kız kardeşi)rusyada.daha doğrusu kardeşlerinden biri (ablası)şuan istanbulda.o nişanlıydı ama rusyadaki iç savaştan kaçtı galiba, o kısmı şimdilik muamma.seyitin anne baba ve küçük kardeşi öldürüldü.bu petro var ya,ordudaydı bir zamanlar ama savaşta kendi ordusundaki birini öldürdü seyit bu olayı tutanak yapacağını söyleyince petro şerefini düşündü onun üzerine seyit o zaman ordudan çıkacaksın dedi.o dönemden kinli seyite.ayrıca petro direnişçilere katıldı ve seyitin ailesinin öldürülmesinde onun parmağı var hatta kardeşi osmanı o öldürdü ama bunların bir arkadaşı daha vardı seyite o arkadaşlarının direnişçilerle işbirliği yaptığını ve osmanı onun öldürdüğünü söyledi.ve seyitte o zavallı adamı açıklamasına izin vermeden öldürdü.
güzide birgün köylerinde celili gördü ve hiç unutamadı.aylar sonra celil nişanlısı tatya ile tekrar geldi ve o zaman onun nişanlı olduğunu öğrenince (istda onunla evlenmek isteyen dul bir adam varmış )o da celilden ümidi kesince evlenmeye karar verdi.barones ise zamanında seyit ile takılan bir kadın.seyiti ve arkadaşlarını da tanıyor ve aklı hala seyitte

rusyada tanıştılar sanırım 2.bölümden itibaren birlikteler.neden evlenmediklerini son bölümde söylediler.şura ailesi olmadan evlenmek istemediler falan..şuranın ailesi(babası öldü,anne ve 2 kız kardeşi)rusyada.daha doğrusu kardeşlerinden biri (ablası)şuan istanbulda.o nişanlıydı ama rusyadaki iç savaştan kaçtı galiba, o kısmı şimdilik muamma.seyitin anne baba ve küçük kardeşi öldürüldü.bu petro var ya,ordudaydı bir zamanlar ama savaşta kendi ordusundaki birini öldürdü seyit bu olayı tutanak yapacağını söyleyince petro şerefini düşündü onun üzerine seyit o zaman ordudan çıkacaksın dedi.o dönemden kinli seyite.ayrıca petro direnişçilere katıldı ve seyitin ailesinin öldürülmesinde onun parmağı var hatta kardeşi osmanı o öldürdü ama bunların bir arkadaşı daha vardı seyite o arkadaşlarının direnişçilerle işbirliği yaptığını ve osmanı onun öldürdüğünü söyledi.ve seyitte o zavallı adamı açıklamasına izin vermeden öldürdü.
güzide birgün köylerinde celili gördü ve hiç unutamadı.aylar sonra celil nişanlısı tatya ile tekrar geldi ve o zaman onun nişanlı olduğunu öğrenince (istda onunla evlenmek isteyen dul bir adam varmış )o da celilden ümidi kesince evlenmeye karar verdi.barones ise zamanında seyit ile takılan bir kadın.seyiti ve arkadaşlarını da tanıyor ve aklı hala seyitte

guzıde evlımı amanın cok duznlı ızleyemıyorum amaaa:KK43: ne olacak celılde gozu halaa celılde dıger esmer hatundanmı hoslancak nedır aceo:S

süpersin canım eline koluna parmaklarına saglık...

şura bi ara 9 ay seyiti bekledim dedi yani tanısmalarının üzerinden 1 sene geçmiş..

çok heyecanlı devam ediyo.. son bölümleri dün izledim cok keyif aldım.
güzide ye üzülüyorum nasil içli içli baktı celil'e öyle sonra da bayıldı.
diğer kız seyite göz koydu, şura da farkında.

bakalım seyit nasıl kurtulacak.

süpersin canım eline koluna parmaklarına saglık...

şura bi ara 9 ay seyiti bekledim dedi yani tanısmalarının üzerinden 1 sene geçmiş..

çok heyecanlı devam ediyo.. son bölümleri dün izledim cok keyif aldım.
güzide ye üzülüyorum nasil içli içli baktı celil'e öyle sonra da bayıldı.
diğer kız seyite göz koydu, şura da farkında.

bakalım seyit nasıl kurtulacak.

evet seyit cephedeyken onu beklemişti şura.ben son bölümü izleyemedim ne yazık ki boş bir vakitte izleyeceğim :KK76:

kızlar seyit ile şura rusyadan kaçtıklarından beri ne kadar zaman geçti?ben mi gözden kaçırdım acaba :26: teyzesi yıllardır evlenmediniz dedi de....

kızlar seyit ile şura rusyadan kaçtıklarından beri ne kadar zaman geçti?ben mi gözden kaçırdım acaba :26: teyzesi yıllardır evlenmediniz dedi de....

evet bende onu merak ediyorum işte, bunların tanışmasının üzerinden kac yıl gecti.
sonlarına doğru seyredemedim uyumuşum bir ara 1 ay sonrasını gösterdi halen seyit dönmemişti.

Aaaaa Zerrin Tekindor da var. Nermin Bezmeni mi canlandırıyor?
Peki hikayeyi anlatan kim?

X