- 8 Mart 2020
- 30
- 39
- 3
- 27
- Konu Sahibi asdefkymal
Herkese merhaba öncelikle 8 Mart Dünya Kadınlar gününüzü kutlarım konuma geçmem gerekirse bir tiyatro kursuna gidiyorum eylülden beri 20 yaşındayım amacım oyuncu olmak yani öylesine hobi olsun diye gitmiyorum meslek olarak yapmak istiyorum asıl amacım tiyatrocu olmak değil dizi sinema oyuncusu olmak. Neyse bu tiyatro hocası bana en kıytırık rollerden birini verdi sadece 2 repliğim var iki saatlik oyunda 2 tane replik 2 cümle. Bende oynamak istemiyorum bu rolü ne vaktimi nede paramı harcayamam bu rol için tabikide hocaya bişey demedim onun işine rol dağılımına tabiki karışamam ama kursu istediğim zaman bırakabilirim o benim keyfime kalmış başka kurs araştırdım burdan kaydımı alıp oraya kayıt olmak istiyorum orası kamera önü oyunculuk kursu oyun çıkarmayacağız katılım belgesi alıcağız yıl sonunda ama buraya Eylül'den beri gidiyorum Haziran sonu gibi katılım belgesi alıcaz yani şimdi bırakırsam katılım belgesi falan alamam e ben ne anladım o zaman bu işten bir oyunculuk ajansına gidince bişey gösteremem diğer kursunkini gösterebilirim. Size sorum şu bu yıl bu yere devammı edeyim belge için yoksa burdan kaydımı alıp diğer yeremi kayıt olsam? Siz olsanız ne yapardınız?