Kurs Ücret İadesi Alabilir Miyim

Parayı ticari hesaba yatırmışsınızdır. Kurs bunun için vergi ödemiştir. Çok küçük bir ihtimal de olsa gitmekten kesin vazgeçtiğiniz zamana kadar olan ücreti ve vergiyi düşüp anlaşma yoluna gidebilirsiniz belki.

Yani normal de kurslar ücret iadesi yapmaz kolay kolay ama anlamadığım nokta bu kurs nasıl bir kurs.

Telofanla tanıtim için aranmissiniz,siz de kabul edip parayı yolluyorsunuz ki 1 sene olmuş ama ortada sözleşme yok, tarih yok kontenjan yok, kurs sizi hiç aramadimi.

kurum bilindik bir yer, güvenilir. parayı gönderdikten sonra iki kere arandım ama yakın aralıklı sürede arandım. müsait olmadığımı belirtince daha da aranmadım

nedenini belirtmiş olmama rağmen neden, niçin... deyip hesap sormak yerine yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.

kurs güvenilir bir kurs, bilindik. iki kere arandım parayı yatırdıktan hemen sonra ama müsait olmadığımı söyleyince kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…