- 22 Eylül 2018
- 1.117
- 885
- 123
- Konu Sahibi 1111010001
-
kursa bir yıl içinde başlamazsam hakkım yanar mı? belirttiğim gibi sözleşme imzalamadımEnerji ve vakit olmamasından kurs geri iade yapmaz. Bu sizin hesaplayıp düşünmeniz gereken bir şey. Hakkınız da olmaz. Başta ilk 15 gün 1 ay vs olsa cayma hakkı olabilirdi. Şuan sadece kursla görüşüp kendi inisiyatifleriyle iade yapabilirler.
kursa bir yıl içinde başlamazsam hakkım yanar mı? belirttiğim gibi sözleşme imzalamadım
kullanmadığım bir hizmet de olsa normalde alamam ama imzaladığım bir sözleşme olmadığı için çok küçük bir ihtimal alabilirim belki ya da kursa başlama tarihim için süre isterdim. kursa başlama tarihim de belli değildi bana bir şey denilmemişti çünkü. çok emin değilim, bu nedenle konu açtımSence alabilir misin?
kullanmadığım bir hizmet de olsa normalde alamam ama imzaladığım bir sözleşme olmadığı için çok küçük bir ihtimal alabilirim belki ya da kursa başlama tarihim için süre isterdim. kursa başlama tarihim de belli değildi bana bir şey denilmemişti çünkü. çok emin değilim, bu nedenle konu açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?