Ebru destan kürlerini deneyip hamile kalan varmı? Bu süreçte neler yaşandı kaç ayda hamile kaldınız yan etki vs oldumu?
Ve kürlere başlamak isteyenler gelin birlikte başlayalım ?
Başka deneyimlediginiz sonuc aldgınız kürler varsa paylaşırmısınız kızlar bu ayı hamile gecirelim istiyorum
Ebru destanın instagramını baya inceledim olumlu olarak cok dönüş yapan olmuş test fotoğrafları ve teşekkür yazıları paylaşmış insallah bizelerede nasip olur
canim ben o karisimi bu ay 10 gunde 1 bardak olarak yaptim adetimden sonra 3 kere sut buhari yaptim 10 gun gunde 1 bardak sogan suyu yaptim sabah sogani oglen bu kuru ictim beklemedeyim bat 2 eylul ama geçebilir benim gunum cunku pkoluyum umutlanmicam hep gecer ilacsiz zaten eylulun bir 10 nada dogum gunum insallah rabbim hediye verir bana hayirlisiyla
canim ben o karisimi bu ay 10 gunde 1 bardak olarak yaptim adetimden sonra 3 kere sut buhari yaptim 10 gun gunde 1 bardak sogan suyu yaptim sabah sogani oglen bu kuru ictim beklemedeyim bat 2 eylul ama geçebilir benim gunum cunku pkoluyum umutlanmicam hep gecer ilacsiz zaten eylulun bir 10 nada dogum gunum insallah rabbim hediye verir bana hayirlisiyla
Amin canim insallah kavusursun yavruna bize de vesile olur olmazsa üzülme ve denemeye devam ben inanıyorum vesile olacagina ama tavsiyem bi cok kürü aynı anda denememek daha saglıklı olabilir bişeylere fayda ederken bisin etkisini bozabiliriz bence bilmiyorum tamamen benim fikrim . Gerci saracoglundanda duymuştum aynı anda degil sırayla yapın diye
Vallahi ben de rakı maydonoz kürünü iki kez yaptım bu ay içinde. Üşengeçliğimden de soğan kürünü 7 gün falan anca kullandım. Adetime 2 gün var. Ama ne hamilelik belirtisi ne adet belirtisi... Hiçbirşey yok şuan bende.
Önceden kasık ağrım olurdu o da yok.
Göğüslerim sızlardı o da yok. Ben de anlam veremedim...
Yarın bi test yapmayı düşünüyorum bakalım
Vallahi ben de rakı maydonoz kürünü iki kez yaptım bu ay içinde. Üşengeçliğimden de soğan kürünü 7 gün falan anca kullandım. Adetime 2 gün var. Ama ne hamilelik belirtisi ne adet belirtisi... Hiçbirşey yok şuan bende.
Önceden kasık ağrım olurdu o da yok.
Göğüslerim sızlardı o da yok. Ben de anlam veremedim...
Yarın bi test yapmayı düşünüyorum bakalım