• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürlerle bir defa hamile kaldım şimdi yine uğraşıyorum

Fatosss_mustafa

hoşgeldin Melisa'm 🍼 2022
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
1.790
750
73
Kızlar aranızda yeniyim beni yalnız bırakmayın yıllardır dışarıdan atkip ediyordum burdan öğrendiğim hayıt ve bal taçın çörek otu kürüyle hamile kaldım fakat oğlumu 1 buçuk Yaşında 5 ay önce kaybettim😭
Şu anda tekrardan bebek istiyoruz ben bu kez
Saraçoğlunun soğan incir havuç kürünü uyguluyorum hayıt ve btç kürü de devam PKO şu olduğum için adet düzenliğim vardı soğan kürüyle 2 aydır düzene giri ilk ay 30. Günde şimdi de 26. Günde oldum 2 günğ dün hormon testi yaptırdım diyeceğim iyi dedi doktor

Kızlar aranızda yeniyim beni yalnız bırakmayın yıllardır dışarıdan atkip ediyordum burdan öğrendiğim hayıt ve bal taçın çörek otu kürüyle hamile kaldım fakat oğlumu 1 buçuk Yaşında 5 ay önce kaybettim😭
Saraçoğlunun soğan incir havuç kürünü uyguluyorum hayıt ve btç kürü de devam PKO şu olduğum için adet düzenliğim vardı soğan kürüyle 2 aydır düzene giri ilk ay 30. Günde şimdi de 26. Günde oldum 2 günğ dün hormon testi yaptırdım diyeceğim iyi dedi doktor
Kaybınıza üzüldüm rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat versin size de bana da rabbim acınızı hafifletir inşallah

Ben de çok kür yaptım ama malesef nasip olmadı :(

Amin .Ben 6 yıldır uğraşıyorum ama uzun zamandır kür yapmıyorum sanırım umudumu kestim artık onları da bıraktım
Bende 5 yıllık evliyim önce 2. Yılda pes dedim sonra tekrardan azimle düzenli şekilde başladım ve 2 buçuk ayın sonunda Çift çizgiyi gördüm istersen birlikte devam edelim kğrlere hem destek oluruz

Soğanla başladım sonra hayıt suyu içtim testeredişli aslan pençesi çoban çantası bir sürü çay deneyip içtim bal tarçın çörek otu da yapmıştım
Nasıl kullandınız mesela bunları ben adeti iken hepsine başlıyorum 2. Günde feln bittikten 10 gün sonra yada 14 gün sonra bırakıyorum ve doktora gidip test yaptırdım mesela hormonları tamamen düzelmiş 2 ay öncesinde korkunçtu sonuçlarım

Nasıl kullandınız mesela bunları ben adeti iken hepsine başlıyorum 2. Günde feln bittikten 10 gün sonra yada 14 gün sonra bırakıyorum ve doktora gidip test yaptırdım mesela hormonları tamamen düzelmiş 2 ay öncesinde korkunçtu sonuçlarım
Adetin 2.ya da 3. Günü başlayıp 12. Günü bırakıyordum hormonlarım düzgündü çok şükür ama bana nasip olmadı

İsterdim canım destek olurduk ama tüp bebeğe başlayacağım sanırım malesef yapamam ki :(
Hakkınızda hakkımızda hayırlısı olsun her zaman önemli olan sadece çift çizgiyi görmek hamile kalmak değil sağlıklı olması tabiki de her annenin istediği budur benim oğlum kalp hastası olarak doğmuştu ve çok acı çekti 😔

Adetin 2.ya da 3. Günü başlayıp 12. Günü bırakıyordum hormonlarım düzgündü çok şükür ama bana nasip olmadı
Yaa bunlara rağmen öylemi bakalım benimkide düzeldi işte pko vardı hala etkilerini taşıdığım düşünüyorum tabiki kısmet yaa inşallah sağlıklı minnaklarımıza kavuşuruz

Hakkınızda hakkımızda hayırlısı olsun her zaman önemli olan sadece çift çizgiyi görmek hamile kalmak değil sağlıklı olması tabiki de her annenin istediği budur benim oğlum kalp hastası olarak doğmuştu ve çok acı çekti 😔
Amiiiiin öyle tabi hep hayırlı sağlıklı diye dua ederim oyy kurban olurum yavrum ya çok üzüldüm rabbim acınızı hafifletsin inşallah melek olmuş sizi bekliyor :(

Back