Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyu takipteyim canım benim de 37 buçuk doktor ilaç yazmayı unuttu ben yeni klomen e başladım bende bu kürleri yapabilir mıyım diye düşünüyorumProlaktinim yüksek 36 ve pco var dostinex içiyorum bu hpı içerken hem soğan kürü bende Aslan peçesi çayı içsem bi faydası olur mu
Bi zararı olmaz diye okudum hatta hormonları düzeltiyormuş klomene başlamayı siz mi istedinz yoksa doktor mu verdi bu zamana kadar bana hiç tavsiye etmediKonuyu takipteyim canım benim de 37 buçuk doktor ilaç yazmayı unuttu ben yeni klomen e başladım bende bu kürleri yapabilir mıyım diye düşünüyorum
Şöyle canım benim tüplerım kapalı idi yeni açıldı ben doğal yoldan beklemek istedim ancak fsh hormonun yüksek çıktı doktor menopoz başlangıcı çok az vaktin var sana klomen ilacı yazıyorum 2 ay yumurta takibi yapacağız eğer olmazsa beklemenin manası yok dedi bu yüzden yazdıBi zararı olmaz diye okudum hatta hormonları düzeltiyormuş klomene başlamayı siz mi istedinz yoksa doktor mu verdi bu zamana kadar bana hiç tavsiye etmedi
Benim yengem in de süt hormon sorunu var canım 2 çocuğu da bu hormon için ilaç kullanıp düşürülünce hamile kaldı bence sen ihmal etmeBenimde prolaktin 36-37 cıktı ama doktorum ciddiye almadı normal dedi, ilaçta yazmadı. Kendisi profesör. Daha önce de başka doktorlara gittim 28 görüp yüksek diyen oldu 37 ye yine aynı şekilde ilaca gerek yok diyen de.
Bn şuan ilacı içiyorum ve soğan kürünü uyguluyorum daha sonrada Aslan pençesine başkıcamBenim yengem in de süt hormon sorunu var canım 2 çocuğu da bu hormon için ilaç kullanıp düşürülünce hamile kaldı bence sen ihmal etme
Fsh'ı yüksek olup kürlerle düşürenler var. Youtube'dan Dilek ESEN'in hikayesini dinlemenizi tavsiye ediyorum.Şöyle canım benim tüplerım kapalı idi yeni açıldı ben doğal yoldan beklemek istedim ancak fsh hormonun yüksek çıktı doktor menopoz başlangıcı çok az vaktin var sana klomen ilacı yazıyorum 2 ay yumurta takibi yapacağız eğer olmazsa beklemenin manası yok dedi bu yüzden yazdı
Yengenizin kaçtı acaba? Ben daha önce ilaç kullanmadan gebe kalabildim.Benim yengem in de süt hormon sorunu var canım 2 çocuğu da bu hormon için ilaç kullanıp düşürülünce hamile kaldı bence sen ihmal etme
Canım detay bilmiyorum benim prolaktin yüksek çıkınca annem anlattı yengenin de çocuğu olmadı ilaç içti düştü öyle oldu demişti ama kaç tır bilmiyorum benim tüp bebek konumunu kimseye söylemedim eğer bilselerdi sırf senin için sorardım ama işteYengenizin kaçtı acaba? Ben daha önce ilaç kullanmadan gebe kalabildim.
E vitamini takviyesi al canım iyi gelir ben solgar 200 olandan eşim e aldım sperm kalitesi için adamın vücudunda bir tek tüy bile dökülmüyorAllah razı olsun canım, prolaktinin gebeliği engellediği doğrudur ama bizimki çok yüksek değil. Hatta endokrin uzmanı da prolaktinin sınırda demişti. Saçlarım çok dökülür acaba bu yüzden mi? Yıllardır doktorlara gidiyorum birşey bulunamadı.
Yarayacaksa alayım hemenE vitamini takviyesi al canım iyi gelir ben solgar 200 olandan eşim e aldım sperm kalitesi için adamın vücudunda bir tek tüy bile dökülmüyorben şimdi aslan pençesi ancak alabildim başlayacağım. Artık ne olur bilmiyorum hayırlısı ya rabbim herkese hayırlı evlat nasip eylesin
Prolaktiniz kaç acabaAllah razı olsun canım, prolaktinin gebeliği engellediği doğrudur ama bizimki çok yüksek değil. Hatta endokrin uzmanı da prolaktinin sınırda demişti. Saçlarım çok dökülür acaba bu yüzden mi? Yıllardır doktorlara gidiyorum birşey bulunamadı.
36-37 idi doktora göründüğümde.Prolaktiniz kaç acaba
Ben geçen yıl bu zamnları bthcg 8 olmuştu gecikmem fln da yoktu tesadüfen yaptırmıştım iğne vurdurcaktım baktırıyom demiştim yaptrdm 3 gün sonra değerim 4 e düştü sonra hastalandım zaten aklıma şimdi şimdi geliyor acaba prolaktin yükseldide ondan mı gebelik ilerlemedi36-37 idi doktora göründüğümde.
Prolaktin gebelikte yükselmeye başlar zaten. Onunla alakası yoktur. Gebelik olmamıştır muhtemelen. Doktora görünmediniz mi bu durum için?Ben geçen yıl bu zamnları bthcg 8 olmuştu gecikmem fln da yoktu tesadüfen yaptırmıştım iğne vurdurcaktım baktırıyom demiştim yaptrdm 3 gün sonra değerim 4 e düştü sonra hastalandım zaten aklıma şimdi şimdi geliyor acaba prolaktin yükseldide ondan mı gebelik ilerlemedi