♣Kürler Di¥arı♣

Kova hatunu

✔creativity
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.691
798
Yarından itibaren Tibetin gençlik pınarı olan 5 hareketine ve çörekotu kürüne başlıyorum...Bu topiği açmamda ki sebep istikrar, zira hep aksatıyorum.Buraya her gün küçük notlar düşmeye özen göstereceğim.

Eğer senin de devam eden veya başlamaya niyet ettiğin kürler varsa, burda bekliyor olacağım

Özellikle şu son maddeyi sadece 1 hafta içinde hissediyorsunuz.Günlük sadece 1 tatlı kaşığı iyice çiğneyerek tüketiyorsunuz.burda çiğnemek önemli aksi halde faydası olmaz.
püf noktası ise dil ile damak arasında birkaç dakka bekletmek ve hafifçe emmek.çiğnenmesi kolaylaşıp en büyük faydayı alırsınız
Zayıflamak istiyorsanız aç karna
kilo almak istiyorsanız tok karna
6 ay tüketilip 6 ay ara verilecek

çocuk istemiyorsanız sıkı korunun (bu da şahsi tecrübem )

Eklentiler

• images-2.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 49
Ben varimm cok severim yeni şeyler denemeyi bitkileri kürleri suan emziriyorum ben iki aylık bebegim var acaba bunun bir yan etkisi olur mu ?
Bende emziriyorum.....:) ben ara verdim ikisinede
Arkadaş bulamayınca hayata küstüm
Ozaman yarın başlayalım

Son düzenleme:
Bende emziriyorum.....:) ben ara verdim ikisinede
Arkadaş bulamayınca hayata küstüm
Ozaman yarın başlayalım
Zayıflamaya ihtiyacım var hamilelikte kilo almıyorum ama sonrasında düzensiz hayat beni mahvediyor önerilerine açığım yeterki sütüm kesilmeden sağlıkla kilo verebileyim

Zayıflamaya ihtiyacım var hamilelikte kilo almıyorum ama sonrasında düzensiz hayat beni mahvediyor önerilerine açığım yeterki sütüm kesilmeden sağlıkla kilo verebileyim
O zaman sen aç karna ben tok karna çörekotu yiyelim :)
Ben tibete de başliycam....sen istersen egzersiz konusunda biraz daha bekle...tabi karar senin

O zaman sen aç karna ben tok karna çörekotu yiyelim :)
Ben tibete de başliycam....sen istersen egzersiz konusunda biraz daha bekle...tabi karar senin
Ay kız bundan 2 sene önce bu Tibet hareketlerinin beşincisini yaparken kendimi sakat bırakıyordum bel desteğiyle gezdim iki hafta apış apış milletin maskarası oldum. Bi de aktif spor hayatı olan biriyim düşün gerçi benim ki fitness ama olsun.

Ay ciddimisin geçmişler olsun canım ya :)
5. Hareket benim en sevdiğim hareketti.
dooğumdan sonra benide zorluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…