• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küretaj sonrasi patoljik

baranwaron

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2017
2
0
1
32
Hanımlar merhabalar
2,5 aylık hamileyken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj olmak zorunda kaldım. 1 hafta sonra kontrole gittiğimde doktorum patoloji sonucunu verdi ve zamani olmadigi icin gecistiremedi . Bilen varsa yorumlayabilir mi rica etsem?

MAKROSKOBIK BULGULAR
40 cc zarsi süngerimsi plasental doku. BkT1k

PATOLOJIK TANI

Endometrium, RC: Desidualize stroma, koryonik villuslar, trofoblastik hücreler
(Abortus materiyali ile uyumlu bulgular)

Son düzenleme:
Canım keske doktordan dinlesydin neoldugunu temiz bisey yok demedi mi .bende 6 haftalık kalbi duran bebegimi aldırmak zorunda kaldım patolojiye gitti ben doktorumu arayarak öğrendim temiz bebekte bisey yokmus demisti

Canım keske doktordan dinlesydin neoldugunu temiz bisey yok demedi mi .bende 6 haftalık kalbi duran bebegimi aldırmak zorunda kaldım patolojiye gitti ben doktorumu arayarak öğrendim temiz bebekte bisey yokmus demisti

merhabe canim,

tesekür ederim mesajin icin ... Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin amin...

Hanımlar merhabalar
2,5 aylık hamileyken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj olmak zorunda kaldım. 1 hafta sonra kontrole gittiğimde doktorum patoloji sonucunu verdi ve zamani olmadigi icin gecistiremedi . Bilen varsa yorumlayabilir mi rica etsem?

MAKROSKOBIK BULGULAR
40 cc zarsi süngerimsi plasental doku. BkT1k

PATOLOJIK TANI

Endometrium, RC: Desidualize stroma, koryonik villuslar, trofoblastik hücreler
(Abortus materiyali ile uyumlu bulgular)

İnsallah tez vakitte hayirlisiyla tekrar kalirsin canim cennete bir melwk gonderdin orada bulusursunuz insallah.ALLAH herseyi gonlunuze gore versin.

Back