Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hayal kuruyorum ama baskalari yasiyor... benim hayallerim ne zaman gerceklesecek... sevmek sevilmek istiyorum... kucagimda mis gibi kokan bir bebek istiyorum...
sizde kurdugnuz hayallerin baskasi tarafindan yasandigini dusunuyor musunuz?
Hayalleriniz örnek verdiğiniz tarzda şeylerse, bunlar insanların genel hayalleridir. Dua edin, bir gün sizide bulacaktır
Herkesin nasibi kendine![]()
Hayallerin bu yöndeyse şayet canım elbette sen de o hayallere sahip olacaksın.
Nasibin kısmetin ne zamansa sevip sevilecek bir yuva kuracaksın.Kucağına da Allahın izni ile bebeğini alacaksın.
Her şey zamana nasibe bağlı.
Bunları yaşayanlar için de zamanı gelmiş demek ki.
Sen sadece bu durumları zamana bırakıp dua et bolca Allah karşıma hayırlı insanı çıkarsın diye.
evet zamani gelmedi daha diyorum. duamin zamani bitmemis ama canim aciyor bu aralar...
Kimsenin sahip olduklarına göz dikme....Herkesin nasibi ayrıdır....Sadece sen hayal kurmuyorsun,herkesin kendince hayalleri,özlemleri var.... Allah sana da senin için en hayırlısını nasib etsin........
kimsenin sahip olduklarina goz dikmiyorum. benim icin ne zaman gerceklesecek icimde sordugum soruyu sizlerle paylasmak dertlesmek istedim acikcasi. bazi seyler agir gelmeye basladi... Rabbim herkesin hakkinda hayirlisini versin...
herkesin nasibi kendine tabi ki... ama benimkiler nerde acaba?
hayallerin ne zaman gerçek olacak biliyormusun, o hayallerin artık pek önemi kalmadığı zaman gerçek olacak, bazı insanların yıldızı düşük mü diyeyim-öyle derler ya- mesela ben çok hayalperest bir insandım ama şu an bitane bile kendime ait hayalim yok, sadece sevdiklerimin sağlıklı olmasını diliyorum, ayyy içini karartmış olabilirim kusura bakma:26:
evet bunu daha oncede duymustum. gerci hic dusunmedigim zamanlarda da farkli bir durumla karsilasmadim... yildizi dusuk olan insanlarda nasil oluyormus? sen hayal kurmayi biraktiktan sonra kavustun mu isteklerine?
herkesin nasibi kendine tabi ki... ama benimkiler nerde acaba?
Bak canım, anladığım kadarıyla bunaldığın bir zamandasın. Allah kulu için en hayırlı olanı bilir ve onu bize zamanında gönderir. Biz bunu bilemeyiz. Hayallerin çok güzel, herkesin hayali emin ol. Ama bu hayallerini gerçekleştirip mutsuz olanlar da var. Sabırsız olma lütfen, tevekkül et, Allaha inan ve güven.(çok dini meselelere bulaşmadım umarım). "Allahım benim için hayırlı olanı kalbime koy" diye dua etmeyi de ihmal etme.![]()