• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurdeşenle mücadele

Rapunzel Kibrit Satar

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2019
251
387
18
30
20 gündür falan çekiyorum bu illeti iğne, krem, hap hepsini kullandım. Çok şükür iyi durumda vücudum ama hala kaşıntı var. Her yerim yara oldu kaşımaktan. Bir de çok sık duş alıyorum bazen günde 2 defa ve kurdeşen yüzünden sadece beyaz sabun kullanabiliyorum. Bu da cildimi çok kuruttu. Acaba kuruluk mu kaşıntı yapıyor? Döküntü olmamasına rağmen kaşıntı neden olur ve doğal bir çözüm öneri bilen var mı bu baş belası için

Benim stressiz bir dönemim hiç olmadı
ben birkere olmustum ikigun falan surdu.
doktor neye stres yapip uzuldugumu sormustu.
stres uzuntu devam ederse, gecmez.
stres yapmayin demekte bana dusmez hayatinizi bilmiyorum.
kasinti cok fena. insallah kurtulursunuz bir an once.

Iyi de kurdeşen dökünce hergün duş yapılmaz ki.
Doktor söylemedi mi ?
Beni tedavi eden doktor yaraların kuruması için ıslatma demişti. Sabunda önermemişti.
Doktor bu konuda bir şey demedi ama çok sıcak terliyorum. Günde üç kez 2 tane krem sürüyorum. Üst üste sürünce terin de etkisiyle kremler ufalanıp dökülmeye başlıyor. Mecbur duş alıyorum.

Doktor bu konuda bir şey demedi ama çok sıcak terliyorum. Günde üç kez 2 tane krem sürüyorum. Üst üste sürünce terin de etkisiyle kremler ufalanıp dökülmeye başlıyor. Mecbur duş alıyorum.
Ya anlıyorum kötü oluyordur ama mümkün olduğunca suya sokmamalısınız.
Doktor kaşıntıya çok dayamamazsan soğuk duş alabilirsin demişti zaten 4 gün sürmüştü.
Umarım en kısa zamanda geçer , çok geçmiş olsun.
Avuç içleri ve göz kapaklarına kadar atmıştı benim.

İki kere kurdeşen oldum ikisinden de buz gibi suyla vücudu şoka sokarak kurtuldum😄duşun altına gir bi anda soğuk suyu aç bana çok iyi gelmişti

Yıkanmayın,yıkanırsanız nivea bebek duş jeli yada dove sabın kullanın ,cildini zi üredeem ve madecascol krem karışımı ile nemlendirin

Kurtulan oldu mu bu illetten?
Annemde bir yıldır devam ediyor ne yapmak lazım? Kadının gözü şişiyor bazen bacakları. Dr yediklerine dikkat et ddi.. Dikkat etmesin vs hemen yne çıkıyor tamemen gecmrdi. Yardımcı olursanız çok seviniriz 🙏🏿

Back