Kurdeşen

AsiErgen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2017
3
0
1
38
Selam kizlar

Annemin kurdeseni ile yaklasik 1 sene tanistik. Berbat bi hastalik Allah kimsenin basina vermesin

Kasintilari arttigi icin dusuk dozda kortizon ignesi vuruluyor

Ilk vuruldugunda tertemiz oldu hic lekeleri kalmadi

Normal yemeye basladi (yumurta vs feci kasinti yaptigi icin yemeyi kesmisti ) yeniden yemeye basladi ve kisa sure sonra onceki kadar olmasada yine kasintilari cikti

Ikinci kortizon ignesinide vuruldu
Fakat nasil beslenmesi gerekiyor hic bilmiyoruz
Ve dogal olarak artik korkuyor ve dogru durust beslenemiyor

Findik fistik yumurta alerjen besinleri hic tuketmiyor

Aranizda bu hastaligi bilen ve igneden sonra nasil beslenmesi gerektigini bileniniz varmi

Cevaplariniz icin tsklerrr

Selam kizlar

Annemin kurdeseni ile yaklasik 1 sene tanistik. Berbat bi hastalik Allah kimsenin basina vermesin

Normal yemeye basladi (yumurta vs feci kasinti yaptigi icin yemeyi kesmisti ) yeniden yemeye basladi ve kisa sure sonra onceki kadar olmasada yine kasintilari cikti

Aranizda bu hastaligi bilen ve igneden sonra nasil beslenmesi gerektigini bileniniz varmi

iğneden sonra degil devamlı yememesi lazım. anneniz alerjik reaksiyon yaşıyor. alerji testi şart. tam teşekküllü.
ayrıca yumurta kaşıntı yapıyorsa artık yumurta yemeyecek. neyi yer içerse kaşıntı başladıgında onu tukentmeyi kesecek.
ayrıca bir alerji dokt. veya dahiliye uzmanına gittiginizdfe sürekli içmesi için antihistaminik ilaclar var. alerji reaksiyonu az hafifletir ve kaşıntıyı bir nebze azaltır. fakat bunu içse bile alerjisi olşanları yemeyecek. içmeyecek.

iğneden sonra degil devamlı yememesi lazım. anneniz alerjik reaksiyon yaşıyor. alerji testi şart. tam teşekküllü.
ayrıca yumurta kaşıntı yapıyorsa artık yumurta yemeyecek. neyi yer içerse kaşıntı başladıgında onu tukentmeyi kesecek.
ayrıca bir alerji dokt. veya dahiliye uzmanına gittiginizdfe sürekli içmesi için antihistaminik ilaclar var. alerji reaksiyonu az hafifletir ve kaşıntıyı bir nebze azaltır. fakat bunu içse bile alerjisi olşanları yemeyecek. içmeyecek.
Cildiye doktorumuzun verdigi ilaclar yan etki yapti
Oyuzden ilaclari artik kullanmiyor
Ve gecer sadece sabirli ol diyor

cildiyeye degil dahiliye. sizi alerji bölümüne sevk eder.
hangi ilac yan etki yaptı ? adını yaz ?

birde kurdeşen eger alerjik ise kolay kolay kaybolmaz. zaman lazım. hatta zaman degil o yedigi içtigi şeyşeri asla tüketmemesi lazım.
birde menepoz yuzunden kurdeşen dökenler vardır. eger annen menepoza yeni girmiş ise bveya 1-2 yıl olmuşsa kurdeşen görülşür. bu da kolay gecmez hatta nerdeyse hiç gezmez. sadece en az şekilde atlatmasını saglarsınız.

2 haftadan fazla oldu ben de boğuşuyorum kurdeşenle. Hatta konu açmıştım burada, taşındı.

Araştırdığım ve doktordan da öğrendiğim kadarıyla herkesin kurdeşen sebebi aynı olmuyo. Bence alerji yok mesela. Enfeksiyon var. Yediklerim etkilemiyor. Enfeksiyonu temizlemeye çalışıyorlar. Ama Kaynağını bulamadılar. Hayatım kabusa döndü. Kaşıntıyı geçtim, Her yerim şişiyor. Bronş ve nefes borum da... nefes alamıyorum gün içinde bikaç kez...

Allah hepimize yardım etsin

Merhaba annemde yaklasik 8,aydir var nefes daralmasida oluyor artik ilaclar bile etki etmiyor ben kanser tedavisi gordugum.donemde oldu sanirim.uzuntuden aylardir doktorlar bisi yapamiyor alerji testleri kan tahlilleri tomografiler bisey bulamayinca simdide genetik test istemis tibbi genetike gonderip kalitsal bi rahatsizlikmi.tetikliyor diye ama sonucu iki ay sonra cikacakmis bende tedirgin oldum sizdende boyle bisey istedilermi acaba

Selam kizlar

serum iğne nafile Ankara kazan Çimşit köyünde Ocak var gidin şifayı bulun ben şifayı buldum Allah’ıma çok şükür

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kizlar

Aktarlarda enginar suyu satılıyor, 3 4 çorba kaşığı enginar suyunu 1 bardak suya karıştırıp için dilerim şifa olur

Stresten uzak kalması gerek büyük sıkıntılar bu hastalığı tetikliyor kortizonu iğne ile değil serum yoluyla bir kaç sefer aldığında ve stresten uzak durduğunda vücut normale dönüyor... Allah şifa versin çok sıkıntılı bir durum... :KK69:

Back
X