• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kurdele nakışlı havlularım(2)

aysemelek42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
16
0
86
40
İstanbul
:nazar:Yapmış olduğum havlularımdan bazılarını yayınlıyorum.Bunların bohça ve seccadeleri de var.Beğenildikçe diğerlerini de göstereceğim.Şimdilik hoşçakalın...

Eklentiler

• $yenhavl.jpg
    $yenhavl.jpg
    90,3 KB · Görüntüleme: 63
  • $yh.jpg
    $yh.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 92
  • $yenhav.jpg
    $yenhav.jpg
    90,6 KB · Görüntüleme: 74
  • $yenh.jpg
    $yenh.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 79
  • $yeh.jpg
    $yeh.jpg
    90,1 KB · Görüntüleme: 86
ellerinize sağlık ,özellikle kurdela nakışı harici inci ve boncuklarla süslemeniz hoşuma gitti paylaşım için tşkler

:nazar:Yapmış olduğum havlularımdan bazılarını yayınlıyorum.Bunların bohça ve seccadeleri de var.Beğenildikçe diğerlerini de göstereceğim.Şimdilik hoşçakalın...

hepsi çok güzel olmuş.Süperler ellerinize sağlık..Nasıl yapıyorsunuz bunları kursa mı gittiniz ? bilgi verirseniz sevinirim.El işlerine çok meraklıyımdır :jeyyar:

canım yaptığın seccade ve bohçaları da eklermisin ? tabi fiyatlarını da yazarsan.. çeyizim için almak istiyorum da.

Back