• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kurdela nakisimi dikismi

emiry

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
61
2
6
İstanbul
Baktim konulara cok ozendim dogrusu.oglum okula basliycak bu yil ve ben daha simdiden dusunuyorum zaman nasil gecer diye.bekArken nakisa gitmistim dantel falanda biliyorum ama acikcasi 10 yildir evliyim elle tutulur bisey yapmadim.
Simdi ablamda misafirlikteyim kendisi cok maharetlidir ozendirdi benide.simdi diyorumki bu kis bos bos oturup durmak yerine dikise yada kurdela nakisina gideyim hem kendimi yetistiririm hemde zaman gecer.sizce hangisi daha kolay.ben sıkıntili biriyim belki bu durumuda asmis olurum.baska biseyde olabilir.istanbulda yasiyorum birsuru kurs var

Aslinda kurdela nakisi yapsam ne kadar kullanabilirim bilmiyorum hic el isi kullanmadim evimde.ceyiz havlularindaki dantelleri bile söktüm
ama seneye sunnet yapmayi dusunuyorum ablama gore pike takimi yapip sonrada ceyizine kaldirmaliyim oglusun esime gorede hazirlar daha guzel..yani soyliycegim bu tur elisleri ne kadar kullanisli

Bence dikiş olmalı ama ikisinide bir arada kullanacağın çok güzel tasarımlar olabilir..Birde dikiş işinde çok güzel tasarımlar yapabilirsin ayrıca dikişten parada kazanabilirsin..Bende dikişe gitmeyi düşünüyorum..Eğer gidebilirsen ikiside çok güzel..Bazı arkadaşlarım var mesela dikişe gittiler ve internette gördüğü bir çok modeli lendi için dikebişiyor istediği kumaşa..

Ablamda oyle..inanirmisiniz bir gardrop kendisi dikerek doldurmus ve magazadan alinmis gibi herbiri.tisortten elbiseye kot etege.enisteme kot capri dikmis ayni hazir gibi arka ceplere yan ceplere kadar.tabi ben onun kadar beceremem ama en azindan oyalar beni

Para kazanabilecegimi sanmiyorum esim izin vermez.ama yillarca cocugum olmadi evde yanliz kalmak psikolojimi bozuyo benim.

Para kazanabilecegimi sanmiyorum esim izin vermez.ama yillarca cocugum olmadi evde yanliz kalmak psikolojimi bozuyo benim.

canım inanki insnaın rahatlamasına birebir bu tür uğraşlar bende elişleri ile uğraşmayı çok severim..Kafan dağılıyor rahatlıyorsun..
birde ablanında yaptığı gibi gerçekten çok güzel şeyler yapıyorsun..mesela armine aker tuğba venn bunların modelleri beim çok hoişuma gidiyor alayım dersen 200-300 den aşağı alamaıyorsun kendin diksen 50 den az maliyeti olur tavsiye ederim canım dikişi ama kurdela nakışlıda güzel olur..Para kazanma konusunda kendine işyeri açamazsın ama evde dikebilirsin bundan çok ciddi paralar kazanabilirsin hem evinde olursun hemde uğraşın olur..

Benim evim biraz buyuk.temizligini falanda kendim yaparim kimselere elletmem.bide cocuk ki hala yemegini ben yediriyorum ayakkabisini ben giydiriyorum yapamadigindan degil oyle alistirdim.seviyorum aileme hizmet etmeyi.esimde yoruluyosun zaten biraz dinlen mantiginda.ne gerek var ona gore.ama gidicem cunku yanliz kalinca insan oturup dusunuyo acaba bugun ne derdim var benim diye.
Evet dikis en iyisi galiba.sagolun ilgilendiginiz icin

bence hemn karar verme çok degişik ve güzel kurslar var ben yerinde olsam en zevk alabilecegim kursa giderdim adı üstünde hobi..

Back