kurban

esra_78

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
413
284
323
arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum yeri burası değil ama nereye yazacağımı bilemedim.daha önemli dertleri olanlardan özür dilerim,ama şu ara buda bana dert malum önümüz kurban bayramı kurbanı hiç büyük marketlere kestiren oldumu,nasıl oluyor maddiyattan dolayı böyle düşündük eşimle ama hiç etrafımizda böyle kesen olmadı.bilmiyoruz bu yıla kadar ortaklarla kesiyorduk böyle kestiren oldumu etrafınızda falan nolur yardım edin cevap verin şu an bizim için önemli.

Biz kestirdik. İstersen kesim yerine gidip kesim esnasında izleyebiliyorsun. İstersen kesildikten sonrası için sana verile saatte gidip etini alıhorsun. Parayı ödedikten sonra size bi fiş veriliyor o fişle gidiyorsun. Kemiksiz et oluyor.

Ben de kaynana konusu sandım , kaynananız , görümceniz , eltiniz size tuzak kurdu da siz kurbansınız sandım.
BDV etkisi mi uyuyamıyom ondan mı

teşk ederim canım yani temiz oluyor dimi hani kemikleri ayrı eti ayrı sakatatı ayrı mı veriyirlar ben mesela ortaklarla keserken ciğer dışında başka sakatat almıyorum o nasıl oluyor.

teşk ederim canım yani temiz oluyor dimi hani kemikleri ayrı eti ayrı sakatatı ayrı mı veriyirlar ben mesela ortaklarla keserken ciğer dışında başka sakatat almıyorum o nasıl oluyor.
Bizde de ciğer ve dalak vardı sadece ve kemik hiç yoktu kemik vermediler yani yalnızca ciğer, dalak ve et biz metrodan almıştık diğer marketleri bilmiyorum ama gahet temizdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…