Kurban bayraminda tavuk kebabi

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Esimin amcasina gttik ziyarete Kurbanı bayramın ucumcu günü keseceğiz dedi misafirliğe gittiğimiz ev.ne yapalım aksama dedi .bende farketmez deyince bu menüyü yaptı yanında içecek bile yoktu ve zenginler.onemsenmedik misafirlikte. En azından börek sarma fakan bile yapsa olurdu.

Son düzenleme:
Tavuk kebabida agir yemek sayilmaz mi hic yoktan yaomislar ya hic yapmasalardi bide olee dusunun :D caniniz cektiyse ben misafirlige alayim sizi :)

Kurban bayramında tavuk ne alaka
Maddi durumları zaten iyi
Konu tavuk-et de değil, iddialı ev yemekleri ya da hamur işi yapsalarmış ya... madem eti son güne bırakmışlar .

Eskiden tavuk zenginlikti. Misafire tavuk ikram etmekte,eski insanlarin zenginligi ve misafire deger vermeseydi. Yeni nesil bunu bilmez.

Esimin amcasina gttik ziyarete Kurbanı bayramın ucumcu günü keseceğiz dedi misafirliğe gittiğimiz ev.ne yapalım aksama dedi .bende farketmez deyince bu menüyü yaptı yanında içecek bile yoktu ve zenginler.onemsenmedik misafirlikte. En azından börek sarma fakan bile yapsa olurdu.
misafir umduğunu değil bulduğunu yer de bunu niye dert ettiniz Allah aşkına :işsiz: :rapci:

Bu başlığı açarken ne kadar düşündünüz ya bunu mu u dert ettiniz yanii herkes et yapmak zorunda mi

Bunun için konu açmanız hiç hoş gelmedi bana.Bir yere misafirliğe gidildiyse yenilenin içilenin lafı olmaz.Bilmiyorum hiç hoş değil bence.İrite oldum desem yeridir.

Hayır insanlar belki 3 gündür et yiyor ogünde tavuk yemek istediler.
Madem size sordular deseydınız et istiyorum diye hem bişey söylememişsiniz hemde taaaa gelip buraya konu açmışssınız valla pes.

Back
X