Doğuma Hazırlık kuranda gecen erkek isimleri (fakat modern biraz farkli)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Nes82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
38
0
36
Belçika
Garip bir soru oldu galiba fakat cok agir olmayipta kuranda gecen erkek isimleri tavsiyesinde bulunabilirmisiniz?

mesela benim kulagima modern gelen...

Melik
Berat
Samet (fakat Abdulsamet olmasi gerekiyormus galiba)

Fazla uzun bir isimde istemiyoruz aslinda.

Internetten duzgun bir site bulamadim dini isimlerin yazildigi.

canım sahabe isimlerine bakabilirsin ben huzafe ömer zeyd ve talha isimlerini çok beğenirim birde sadece samet değilde Allahü tealanın isimleri yanlız verilmez mesela Abdulkadir abdussamet gibi umarım sağlıkla kucağına alırsın oğluşunu darısı başıma

amin, tsk ederim.

Benim cok uzun zaman once duydugum bir isim vardi, cok hosuma gitmisti. Tekrar aklima takildi.

ASAF hatta Omer Asaf kombinasyonu.

Sizce nasil? Asaf'in yanina baska bir isim onerebilirmisiniz? Omerler genelde cok yaramaz olurlar diye biliyorum cunku:)

Benim en sevdiğim erkek ismi,Yusuf...Birgün Rabbim nasip ederde oğlum olursa,kesinlikle adlarından biri Yusuf olacak...Yusuf'un yanına yakışacak isimler,Eymen,Kerem,Kerim,Batın...Tabi ikincisini babası koyacak:)))

Sahabe isimlerine bakmanı tavsiye ederim bende...Enes Malik de çok güzel...Yasin,Talha,Emir,Ömer,Yasir,Tunahan,Ensar,Burak beğendiklerim arasında...

Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleğini:31:

Back
X