• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurana basan kadın

Fadime_erol

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2018
16
0
16
29
Selamun aleyküm sevgili hanımlar geçen gün dini bir facebook sayfasını beğenmiştim (islami ....) adını vermek istemiyorum her neyse orada bir deist kadın ile tartıştım ya ne bileyim bana abuk subuk şeyler söyledi yok islam kadınları köleleştiriyor yontuyormuş islam sapıkların diniymiş siz cahilsiniz vb dedi onun dışında tesettürüme hakaretler yağdırdı falanda filanda saydırdı ben de sinirlenip onu allaha havale ettiğimi söyledim ardından da engel atacağımı söyledim o da bana kuran'a bastığı fotoğrafları atıp ''Ben sizin o iğrenç değerlerinize saygı göstermiyorum'' dedi! Ben şimdi buna ne diyeyim ? Bu zaten suç değil mi ? Şikayet etsem bir şey olur mu ? Teşekkür ederim.. O iğrenç fotoları
nlOY5a.jpg
vPjYQD.jpg
1EJj2b.jpg

Son düzenleme:
fotoğraflar suç mu değil mi konusunda bilgim yok.

ama size hakaret etti ise gayet de şikayetçi olabilirsiniz.

online olarak bile emniyete şikayet edebilirsiniz. ya da sosyal medyada paylaşıp linç ettirebilirsiniz.

memleketimin muhafazakarı da böyle deisti de ateisti de.

bir de fotoğrafları kaldırın derim, rahatsız edici.
Benim yeni açtığım hesabımı şikayet etmiş şu an hiçbir hesabım bulunmuyor ayrıca sosyal medyada nasıl bir linç gerçekleştirebilirim ki öyle bir sayfa bilmiyorum

Suc veya degil
Boyle konular burada yasak
Fotolari kaldirin derim, ayrica da isinize bakin. Birileri kutsal kitabiniza basti diye degerlerinize bir sey olmaz korkmayin.

Ayrica sizin de hakaretleriniz var kafir kopek falan hos degil boyle laflar.
Moderatör bey,hanım spoiler içine alsın beceremiyorm :/

dini konu yasak.
yaptığı çok çirkin. ben de Müslümanım kapalıyım. ama bir Ateiste de Hristiyana da saygım var. ne inandıklarına ne inanmadıklarına hakaret ederim.
bence de suç olmalı. sana tavsiyem facebook da bazı gruplarda paylaş kadını şikayet etsinler sayfası kapanır.
yoksa açık yüzüyle bir hareketi olmadığından ben değilim deyip çıkar işin içinden.
Allah ıslah etsin. bu arada siz de inanmayanlara karışmayın onların da kendi düşünceleri

Fotolar cok igrenc.ama eli olan fotoda sanki diger elini ayakkabiya gecirip ayakla basma pozuvermis gibi.ne olursa olsun igrenc.

Fotoğraflar çok iğrenç ya. Hanımefendi bu arada konunuz kapanabilir haberiniz olsun. O kadar saygısızlaştık ki, nefret ediyorum insanlardan gerçekten. Muhafazakarı da aynı, deisti de aynı, ateisti de aynı, kimse kimseye saygı göstermiyor artık. Birde keşke o tartışmaya hiç girmeseydiniz, gereksiz yere baş ağrısı olmuş size de.

Sosyal medya, polis falan bulaştırmayın bence. Çekip vurabilecek tipler de var, siz vesile olmayın. Allah’ın hesabı çetindir...

Direk mesjı attıgı yerın ekran göruntusunu alıp dini sayfalara atın gerisini sadece izleyın zaten anında herkes paylaşıyor.

Ama bana dersen ben Allaha havale ederdım .

Fotolar cok igrenc.ama eli olan fotoda sanki diger elini ayakkabiya gecirip ayakla basma pozuvermis gibi.ne olursa olsun igrenc.
Fotoyu net çekememiş
Fotoğraflar çok iğrenç ya. Hanımefendi bu arada konunuz kapanabilir haberiniz olsun. O kadar saygısızlaştık ki, nefret ediyorum insanlardan gerçekten. Muhafazakarı da aynı, deisti de aynı, ateisti de aynı, kimse kimseye saygı göstermiyor artık. Birde keşke o tartışmaya hiç girmeseydiniz, gereksiz yere baş ağrısı olmuş size de.
Ben bu kadının sosyal medyada linç edilmesini istiyorum ama belirli sayfa yok ki paylaşayım bir iki tane sayfaya bildirdim paylaşmadı

Back
X