bence şuan ki hali gayet güzel.. herşey derli toplu.. bu şekilde kalmasını isterim..
bakalım çoğunluk ne diyecek..
Bedava üye oldukları sitede trilyonluk hava derken?? Pardon kadınlar kulübü değil mi burası , Nasa ya da mensa ya mi üye oluyoruz.hayir belirli bir geliri olmayan giremiyor mu iceri:)) forumlar üyeleri oldukları sürece VAR lar. Kusura bakmayın da kamyon arkası yazısı bu :))
Şurdaki üslupları okuyunca hayretler içerisinde kaldım. Site editörleri üyelere azar mı çekmeye başladı artık kadınlar klübünde? Burası eskiden hiiiç böyle bir yer değildi. Ayıp çok ayıp bu üyeler sayesinde para kazanıyorsunuz siz de
Madem başlıkta fiyat yazmayı yasakladınız ve tek tek bakmak zorunda bıraktınız o zaman bütün ürünlerin fiyatını yazma zorunluluğu da getirin ilk mesajda. Eskiden fiyat ve içerik başlıkta yazılabiliyordu en azından ona göre giriyorduk konulara.
Madem başlıkta fiyat yazmayı yasakladınız ve tek tek bakmak zorunda bıraktınız o zaman bütün ürünlerin fiyatını yazma zorunluluğu da getirin ilk mesajda. Eskiden fiyat ve içerik başlıkta yazılabiliyordu en azından ona göre giriyorduk konulara.
Karakterim ve tavrımı birbirine karıştırmayınız...
Hanımefendi konunun adını okur musunuz ? Buyrun sizden önerileri allım değil mi ? "Sizlere öneride bulunun demişiz", siz o dönem neredeydiniz ?
Ben sizi tanımam siz şuan benim için kişisel iletişim kurduğum bir birey değil "kadınlar klübü web sitesi"siniz. Fakat ilginçtir kişisel algılıyorsunuz. Tekrar söylüyorum benim için şuan burada yönetici olduğunuz sürece site adına konuşması gereken birisiniz, sohbet halinde olduğumuzu sanmıyorum.
Başlığa herşey 5 tl yazardık mesela. Sanırım bunu düşünemediniz bu mesajı yazarken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?