Kuralları koyduk beğenmiyorsunuz buyrun sizlerden öneri alalım ....

Yahu guncelleme yapioz die yeri geldi siteden uzaklastirildik ben uzaklastirilmadim ama uzaklastirilan arkadaslarim oldu ceza aldik habire adminleRle catistik tabiri caizse ee simdi ne oldu??
Mis gibi olmus site 50 sayfa urun aramior kimse hersey ilk sayfada dahada begenmeyen gitsin para versin 2.el butik acsin boyle cok gusel bence site basliklar oynanabilir ama icerik tam olmasi gereken gibi bence bit pazari dedik esyalari degerlendirelim dedik 30 resim yettirmende ticaret yapiyor demektir kusura bakmayin da...
Adminlerim siz en iyisini yaptınız site ayni duzenli çekmece gibi insan aradigini pat diye buluyor sahsen hem butigim var hemde musteriyim :)

Su an olusturdugunuz yeni formati bekliyordum bende evet belki tek tek sikinti olacak ama urunler yerli yerinde olacak o zaman da .
devam eden formatta gelince kendi basliklarimizi istedigimiz zaman degistirme hakkimiz olsun bir ara yaptiginiz gibi fiyatlarda ,urunlerde degisiklik oluyor cunku ,urun sayisi maksimum 50 ile sinirlansin ilk mesaj ve sayfada duzenleme olsun diyorum bende

bence şuan ki hali gayet güzel.. herşey derli toplu.. bu şekilde kalmasını isterim..

bakalım çoğunluk ne diyecek..

Bedava üye oldukları sitede trilyonluk hava derken?? Pardon kadınlar kulübü değil mi burası , Nasa ya da mensa ya mi üye oluyoruz.hayir belirli bir geliri olmayan giremiyor mu iceri:)) forumlar üyeleri oldukları sürece VAR lar. Kusura bakmayın da kamyon arkası yazısı bu :))

bencede harika bir uygulama olmuş,satılanlar bir tarafta arananlar bir tarafta...üstelik günde zilyon kere güncelleme yapıp konusunu üste çıkarmaya çalışma da ortadan kalkmış olur.ben çok sevdim bu yeni bit pazarını,hatta yarın gelip ben de arıyorum ve satıyorum başlıklarına konu açayım

lütfen bit pazarı böyle kalsın

Sen aklın sıra burada bana laf söyledin ya, kamyon yazısında bak ne demek istedim ;

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yas-gap-kot-ceket.791596/page-3#post-40208888

bu konunda kendine elosko adında 2. üyelik açıp, kendine soru sorup konunu yukarı alıyorsun ya işte senin gibi davrananlar yüzünden bu kurallar.

Anladın mı bu kamyon yazısı kime ?

Şurdaki üslupları okuyunca hayretler içerisinde kaldım. Site editörleri üyelere azar mı çekmeye başladı artık kadınlar klübünde? Burası eskiden hiiiç böyle bir yer değildi. Ayıp çok ayıp bu üyeler sayesinde para kazanıyorsunuz siz de

Karakterim ve tavrımı birbirine karıştırmayınız... Sitenin geliri ile bizi satın mı aldığınız kanısına mı vardınız ?

Madem başlıkta fiyat yazmayı yasakladınız ve tek tek bakmak zorunda bıraktınız o zaman bütün ürünlerin fiyatını yazma zorunluluğu da getirin ilk mesajda. Eskiden fiyat ve içerik başlıkta yazılabiliyordu en azından ona göre giriyorduk konulara.

Hanımefendi konunun adını okur musunuz ? Buyrun sizden önerileri allım değil mi ? "Sizlere öneride bulunun demişiz", siz o dönem neredeydiniz ?

30 ürün koyuyorsunuz içeriğe hangi birinin fiyatını yazacaksınız başlığa ?

Karakterim ve tavrımı birbirine karıştırmayınız...

Ben sizi tanımam siz şuan benim için kişisel iletişim kurduğum bir birey değil "kadınlar klübü web sitesi"siniz. Fakat ilginçtir kişisel algılıyorsunuz. Tekrar söylüyorum benim için şuan burada yönetici olduğunuz sürece site adına konuşması gereken birisiniz, sohbet halinde olduğumuzu sanmıyorum.

yukarıda anket var biraz dikkatli bakarsanız demokratik hakkınızı kullanıp eski haline dönsün seçeneğine oy verirsiniz olur biter.

Başlığa herşey 5 tl yazardık mesela. Sanırım bunu düşünemediniz bu mesajı yazarken.

Bu bölümde site adına konuşmuyorum site editörlerinden de değilim. Talepler geldi o konu üzerine konu açtık ve onu tartışıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…