Kuralları koyduk beğenmiyorsunuz buyrun sizlerden öneri alalım ....

Kızlar konu neticeye ulaştımı son durum nedir haberleri alalım :) ona göre ayağımızı denk alalım :)

Madem herkes fikrini yazıyor bende yazayım her mesajı düzenleme hakkı olsun.
Bir ara konu başlıklarını değiştirebiliyorduk keşke o yeniden olsa.
Arıyorum başlıkları ile satıyorum başlıkları iki ayrı forumda olursa daha düzenli olacaktır diye düşünüyorum.
Bir de herkesin şikayetçi olduğu konu çok arka sayfalara düşen başlıkları öne çekmek için güncelleme mahiyetinde ki mesajlar malum Başlıkta ki tüm ürünler satılmadan başlık kilitlenmiyor o zaman bunun bir limiti olsun misal 5 parçadan itibaren eski başlık kapanabilir gibi ne bileyim bu mevzunun da bir şekilde çözülmesi lazım.
Mesajlar yazılınca, sayfalar ilerleyince eklenen ürünlerin resimleri birkaç sayfa arkada kalıyor ve çoğunluk ilk ve son sayfaya bakıyor misal 20 sayfalık bir Başlığın her sayfasına herkes bakmıyor ee o zaman başlığı açan kişi mecburen güncellemek ve ara sayfalarda kalan ürünleri Öne çekmek için yeniden ekliyor işte buna bir çözüm bulmak lazım bu da herkes kendi başlığında mesaj düzenleyebilirse belki bu kalabalık sayfalar düzene girer diye düşünüyorum.

Ben bu sekilde onceden konu acip oneri sunmustum zorlanacakarini soylediler bazi uyelerde busekilde olmasindan memnunmus ama tek tek urun aramak yerine istenilen urunde secenekleri gormek dha iyi degil mi benim gibi dusunen biri gordugume acikcsi sevindim.hatiratmak amaciyla paylasiyorum okursunuz

Kazan bey daha once nen bu durumu farkettigimde oneri niteliginde bir konuacip nevreste ve mune hnimla gorusmustum o zaman siz de keske fikir belirtseydiniz cozum icin cok ugraasmistim bu bolum bende bagimlilik yapti ustelik ilk kesfettigimde usenmeden o heyecanla 1.saygadan son sayfa olan artik su an kacsa 200 mu oraya kadar inceleyen benden baskasi olmamistir ancak inanin simdi 2.sayfaya bile bakarken zorlanabiliyoruz kiminin 100 kiminin 20 sayfalik konusu oluyor urun gormek yorucu olabiliyor ben cozum onerisi seklindeki fikrimi daha once de kategorilerden yana sunmustum o konumu tekrar paylastim okursanuz sevinirim.belki biraz bu sorunlara katkisi olabilir evet biraz zahmetli gibi ama isteyen o kategorilere urun eklerse herkes daha rahat istedigine ulasir diye dusunuyorum.

* ayrica onceden ilk sayfaya sinirlama ol/dan urun eklenebiliyordu herkes ilk sayfada duzenleme yapabiliyordu.urun sinirlandirmasina neden geek duyuldu ve konu basliklarini bir ara kendimiz degistiriyorsuk o cok guzeldi neden kaldirildi

duyarliliginiz icin tesekkurler

Kazan bey daha once ben bu durumu ilk farkettigimde bir kac ay onceydi oneri niteliginde bir konu acip nevreste ve mune hnimla gorusmustum o zaman sizi tanimiyordun keske sizde gormus ce fikir belirtseydiniz herkese ulasmaya calismistim cozum icin cok ugraasmistim

bu bolum bende bagimlilik yapti ustelik bolumu ilk kesfettigimde usenmeden o heyecanla 1.sayfadan son sayfa kadar olan artik su an kacsa 250 mi oraya kadar yek yek inceleyen benden baskasi olmamistir sanirim ancak inanin simdi 2.sayfaya bile tek tek bakarken zorlanabiliyoruz kiminin 100 kiminin 20 sayfalik konusu oluyor urun gormek yorucu olabiliyor

1.ben cozum onerisi seklindeki fikrimi daha once de kategorilerden yana sunmustum o konumu tekrar paylastim okursanuz sevinirim.belki biraz bu sorunlara katkisi olabilir evet biraz zahmetli gibi ama isteyen o kategorilere urun eklerse herkes daha rahat istedigine ulasir diye dusunuyorum.

2. ayrica onceden ilk sayfaya sinirlama ol/dan urun eklenebiliyordu herkes ilk sayfada duzenleme yapabiliyordu.urun sinirlandirmasina neden geek duyuldu ve konu basliklarini bir ara kendimiz degistiriyorsuk o cok guzeldi neden kaldirildi

3. ya da bit pazari alt kategorisinde ariyorum
satiyorum
Takas
Yardim
bubi alt baslikar acilabilir.

4.ayrica urunler satildikca resimleri kaldirabilsek hem sayfa sayisi azalir hem yeni urun eklendiginde diger urun arkada kalmaz ,cunku genelde ilk ve son safyalara bakiliyor ,son sayfada yeni eklendikce diger yeni urunler geride kaliyor gorunmuyor.guncellemelerden gelen uyarilarda bizleri uzuyor .ben son zamanlarda kendimi durdurmak icin farkli sayfalara yoneldim mesela yoksa dedigim gibi bagimlilik yapmisti ama yeni urun de bulamayinca ve varolan urunleri de gosteremeyince nasil bitirip konuyu kapatabiliriz firsat buldukca ilk 2 sayfaya bakarak urun arayan birine ben de şu var ya da begendigim bir urun hakkinda bir sey sormak icin girerken buluyorum kendimi dolayisiyla kendime urun aramak satabilmek ya da takaslyabilmek geride kaliyor kendimi kontrol icin baskalarinin sayfasina bakip guncelleme yapmamaya calisirken kendi sayfamdakiler de oylece duruyor .burayi seviyorum buranin heyecaninida kaybetmek istemiyorum

Duyarliliginiz icin cok tesekkurler gerceken bir cozum bulunmali bence de

Ek olarak aklima gelenler sunlar mesela ben farkli bir platformda hesap actim orda bu bahsettigim kategorileme isini albüm seklinde yaptim ekledigim kisiler tek tek albumlerimin icerisine bakabiliyor.satis yaptiysam ordan urunumu silip kaldiriyorum .satis ve takas yapilanlar baslikli albumume ekliyorum burada neler sattigim gorunuyir.Ayrica referanslarim seklinde bir albumde actim orayada simdiye kadar yaptigim satis fislerimin toplu gorselini ekliyorum guven ve memnuniyet anlaminda.

Mesela burda da böyle olabilir bir uyenin actigi konulari arattirmak yerine albumlerini de ararttirabiliriz bu da baska bir onerim secenek tabi ve satilnlr kaldirilbilmeli

Kisaca benim onerilerim

İlk ve en onemli tercihim

1.onceden "benim bir fikrim var siz ne dersiniz " adli konumda dedigim gibi herkesin urunlerini ekledigi ana basliklar kesinlikle olmali tek tek urun aramak yerin kim ne eklemis gorup kacirmamis olurum

Buna ek olarak yukarda bahsettigim baska nir hesabimda belirttigim gibi albumler kusminda kisiye ozel album sayfsi olsun ekleyeceklerini de oraya eklesin en azindan ondan baska bir seyler daha almak ve tek krgo derdinden kurtulmk isteyen icinde iyi olur .kusinin profilinden girdigimizde hakkinda yazan yerde o kisinin acmis oldugu konular yerine albumlerine bakabiliruz .bu dedigin ekstra asil hareket anabasliklarda olacak kisiye burdan ulasokabilecek gibi

Bunun disinda diger konularda ise dusuncelerim

2.rahatlikla ürun silebilme

3.sadece ilk degil her mesaji duzenleme secenegi

4.su anki mevcut duzenlemede olmasi gereken sadece sayfaya ürun ekleme

5.guncelleme de ortak bir karar alma

6.bu konuyu herkes okuyarak daha cok kisinin fikriyle hareket edilmeli bunun icin dikir sunanlarin dusunceleri secenek olarak oylanabilir

7.ilk sayfaya en az 25 ustu urun ekleme ve duzenleme

Aklim gelenler

Mesela Mesajimin son seklini duzenledim toparladim ama bu seklini atarken 10 dk uyari engeline takiliyor mesela bu kalkmali 2 kere yazilmis oluyor ve sayfa kalabaliklasiyor

Bu konuda benimn ilk ve en onemli tercihim

1.onceden "benim bir fikrim var siz ne dersiniz " adli konumda dedigim gibi herkesin urunlerini ekledigi ana basliklar kesinlikle olmali tek tek urun aramak yerin kim ne eklemis gorup kacirmamis olurum

Buna ek olarak yukarda bahsettigim baska nir hesabimda belirttigim gibi albumler kusminda kisiye ozel album sayfsi olsun ekleyeceklerini de oraya eklesin en azindan ondan baska bir seyler daha almak ve tek krgo derdinden kurtulmk isteyen icinde iyi olur .kusinin profilinden girdigimizde hakkinda yazan yerde o kisinin acmis oldugu konular yerine albumlerine bakabiliruz .bu dedigin ekstra asil hareket anabasliklarda olacak kisiye burdan ulasilabilecek gibi

Bunun disinda diger konularda ise dusuncelerim

2.rahatlikla ürun silebilme

3.sadece ilk degil her mesaji duzenleme secenegi

4.su anki mevcut duzenlemede olmasi gereken sadece sayfaya ürun ekleme

5.guncelleme de ortak bir karar alma

6.bu konuyu herkes okuyarak daha cok kisinin fikriyle hareket edilmeli bunun icin dikir sunanlarin dusunceleri secenek olarak oylanabilir

7.ilk sayfaya en az 25 ustu urun ekleme ve duzenleme

Aklim gelenler

Yaa lütfen şu ilk mesajda fotoğraf sınırlaması olmasııın bak url ile eklemiştim şimdi kaybolmuşlar, yapamıyorum ben öyle dosya olarak yüklenebilsin ve sınır olmasın

Tuuba8822 cnm henuz net birsey yok kazen bey okusun degerlendirsin ayrica daha baska arkadaslarda fikir belirtirse iyi olur

kesinlikle ben tek isteğimde silmek olsun satılan ürünleri silebilmeliyiz ya hem karışmaz o zaman 2 debir kalanları güncellemeyiz

kesinlikle ben tek isteğimde silmek olsun satılan ürünleri silebilmeliyiz ya hem karışmaz o zaman 2 debir kalanları güncellemeyiz
evet satilanlari silmek onemli cunki satilan bir urun satildi yazilmasina ragmen 1 sene sonra yazan var urun duruyor mu diye bana cok oluyor.Tekrarliyrum gunde 1 defa sayfayi guncelleme hakkimiz olsun ve eskisi gibi konu basliklrini degistirebilelim.Yoneticiler olmadiginda 3 4 gun bekledigimiz oluyor bir baslik degisimi icin

Canım başlık değişimi için 3-4 gün beklediğinizi sanmıyorum bana gelen mesajlara gün içinde mutlaka cevaplıyorum.. Değiştiriyorum ve hiç ters çevirdiğim değiştirmediğim başlık olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…