allahım ya bu ne tatlılık kız çok güldürüyosun beni
Ben bu sekilde onceden konu acip oneri sunmustum zorlanacakarini soylediler bazi uyelerde busekilde olmasindan memnunmus ama tek tek urun aramak yerine istenilen urunde secenekleri gormek dha iyi degil mi benim gibi dusunen biri gordugume acikcsi sevindim.hatiratmak amaciyla paylasiyorum okursunuzbit pazarını kaldırın üyeler konu açamasın
yöneticiler olarak ayrı ayrı bölümler açın
kozmetik, üst giyim, pantolon, etek, dış giyim, takı, ev tekstili gibi konu başlıkları olsun
satıcılar ilgili başlığa ürün resmi ve fiyatlarını yazsın
alıcılar satıcılarla özelden mesajlaşsın
satılan ürünün resmini satıcı konudan silsin
olmazmı?
Kazan bey daha once nen bu durumu farkettigimde oneri niteliginde bir konuacip nevreste ve mune hnimla gorusmustum o zaman siz de keske fikir belirtseydiniz cozum icin cok ugraasmistim bu bolum bende bagimlilik yapti ustelik ilk kesfettigimde usenmeden o heyecanla 1.saygadan son sayfa olan artik su an kacsa 200 mu oraya kadar inceleyen benden baskasi olmamistir ancak inanin simdi 2.sayfaya bile bakarken zorlanabiliyoruz kiminin 100 kiminin 20 sayfalik konusu oluyor urun gormek yorucu olabiliyor ben cozum onerisi seklindeki fikrimi daha once de kategorilerden yana sunmustum o konumu tekrar paylastim okursanuz sevinirim.belki biraz bu sorunlara katkisi olabilir evet biraz zahmetli gibi ama isteyen o kategorilere urun eklerse herkes daha rahat istedigine ulasir diye dusunuyorum.Birazcık sitem görüyorum snaki burada suçluz bizmişiz gibi.
Güncelleme mesajı olsun Allah aşkına bir dönün konulara bakın. Sitede olan sürekli güncel yazıyor eğer biz silmediysek.
Mağdur olan sizsiniz çözüm üretmek isteyen biz ama yok istek kalmamış ! Bölümden soğudunuz ise konuyu kapattırırsınzı olur biter.
Çözüm üretmeye çalıştıkça bu tür sitemler üzüyor bizi bunu bilin. Ciddi bir haksızlık var, konusunu açmış X üye haftalardır bekliyor biri görecek mi diye, bir diğeri sohbete çevirmiş yukarı çıkmış biri sözüm ona indirim adı altında konuyu yukarı çıkarıyor bir diğeri dnaışıklı dövş almış 2 üyelik kendi konusunda kendine soru soruyor ki konu yukarı çıksın.
Haklısınız bunlar da tüm suç bizde....
Tek mantıklı öneri ; kategoriler olsun. Belirleyin kategorileri....
Bu bölümden soğuyanlar size fikirlerini sormuyorum ! SIkılıp sıkılmadığınızı hele hiç sormuyorum sorum net çözüm üreteceksek buyrun çözüm odaklı fikirlerinizi yazın
evet satilanlari silmek onemli cunki satilan bir urun satildi yazilmasina ragmen 1 sene sonra yazan var urun duruyor mu diye bana cok oluyor.Tekrarliyrum gunde 1 defa sayfayi guncelleme hakkimiz olsun ve eskisi gibi konu basliklrini degistirebilelim.Yoneticiler olmadiginda 3 4 gun bekledigimiz oluyor bir baslik degisimi icinkesinlikle ben tek isteğimde silmek olsun satılan ürünleri silebilmeliyiz ya hem karışmaz o zaman 2 debir kalanları güncellemeyiz
Canım başlık değişimi için 3-4 gün beklediğinizi sanmıyorum bana gelen mesajlara gün içinde mutlaka cevaplıyorum.. Değiştiriyorum ve hiç ters çevirdiğim değiştirmediğim başlık olmadı.evet satilanlari silmek onemli cunki satilan bir urun satildi yazilmasina ragmen 1 sene sonra yazan var urun duruyor mu diye bana cok oluyor.Tekrarliyrum gunde 1 defa sayfayi guncelleme hakkimiz olsun ve eskisi gibi konu basliklrini degistirebilelim.Yoneticiler olmadiginda 3 4 gun bekledigimiz oluyor bir baslik degisimi icin
canim 15 tatildemiydi hatirlamiyrum beklemistim bebek bolumundede olabilir en son mune degismisti hatirladigimCanım başlık değişimi için 3-4 gün beklediğinizi sanmıyorum bana gelen mesajlara gün içinde mutlaka cevaplıyorum.. Değiştiriyorum ve hiç ters çevirdiğim değiştirmediğim başlık olmadı.