Piercing, Hızma Küpeye oje sürülmesindeki amaç nedir ?

Epcet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
474
2
31
Benim kulaklarım sürekli iltihaplanır diyorlarki oje sür küpene sürüyorum ama hiçbir faydası yok iltihaplanıyor kapanıyor o delik hiç takamıyorum küpeyi :KK43:Dokunduğum an sıvı akıyor sürekli içinden doktor bir ilaç vermişti kullandım ama 1 ay geçmesine rağmen hiçbir farkı yoktu heryeri iltihap ve şişti kulağın.Küpeyi ojelemekteki amaç ne çok merak ettim googla yazınca bunun sebebiyle ilgili birşey bulamadım siz biliyor musunuz ?Bazıları üst üste ojeleyin kurudukça demişte acaba ucunun kalın olması mı gerekiyor tabancayla ilk takılan küpenin ucu kalın çünkü...

bilen yok mu konu güncelde kalsın diye yazıyorum tekrar

Emitasyon küpelere tırnak cilası sürdüğünde kararmaz ve küpenin yapıldığı madde kulağa temas etmez.
Ama bünyen alerjikse fayda etmez.
Bende gümüş dışında küpe takamam hemen kaşınmaya başlar.

Alerjim var sanırım oje sürsemde takamıyorum çünkü iltihaplanınca saçım falan yapışıyo kulağa beter bişiy oluyor.

Gümüş ve altın olmayan küpeleri ben de cila sürerek takıyorum ama o da en fazla birkaç saat..
Demek ki senin hassasiyetin daha fazla. Aldığın küpenin gümüş olmasına dikkat et.. sürekli iltihap oluyorsa hiç küpe takamayacak noktaya gelebilirsin.. Geçmiş olsun.

gümüş küpeler çok pahalı yine boşuna deldirdiğim kulağımı galiba :KK50:

internette en kötüsü 60 tl. ayrıntısı biraz artınca 100ün üzerinde oluyor fiyatı.acaba kuyumcuda da böylemi biliyor musunuz ?

Aynı sorun bende de var. Gümüş dışında küpe takamıyorum (altını henüz denemedim :KK9:)
Ojelemekteki amaçta sanırım küpeyle direkt teması engellemek..
Yalnız pahalı demişsiniz gümüş küpeler için..
Benim aldıklarım maksimum 20 tl tutuyor.

Son düzenleme:
ben de denemiştim ama en fazla bir saat takabiliyorum kaşınmaya başlıyor ve kulağımda sankı nohut gibi şişlikler oluyor. valla bende evlendiğimde eşimin aldığı beyaz altın küpelerin dışında bir şey takamıyorum pahalı kadınım vesselam. :KK1:onnlarıda senede bir takarım. küpe takmam. millet rengarenk küpeler takınca özeniyorum ama maalesef. buna yapılacak bişey yok. oje sürsen de bir süre sonra yıne başlıyor kaşınmaya. geçmiş olsun sizin alerjınız iltihaplandığına göre çok daha ilerlemiş.

Aynı sorun bende de var. Gümüş dışında küpe takamıyorum (altını henüz denemedim :KK9:)
Ojelemekteki amaçta sanırım küpeyle direkt teması engellemek..
Yalnız pahalı demişsiniz gümüş küpeler için..
Benim aldıklarım maksimum 20 tl tutuyor.

Öyle miiii o zaman hemen alırım birkaç çift ben nette 60tan aşağı hiç görmemiştimde oh oh içim rahatladı gümüş takarım artık :KK52:

Çelik denesen.. Ablam da alerji oluyor çelik takabiliyor,ben denemedim..
Az olsun öz olsun gümüş al. Sağlığından daha önemli değil ya..

Çelik küpe nerede satılır peki :KK17:

Bilmem :KK9:
bazı gümüşçülerde olabilir, büyük bijuterilerde olabilir.. Ben şimdi hepsiburada da takılara bakıyordum orada görünce yazayım dedim.. :KK1:
Konu tesadüf oldu :)
tabi hepsiburada pahallı bir site.. elden alırken daha uygun olabilir diye düşünüyorum..

Son düzenleme:
Çelik denerim sonrada gümüş denerim yeter ki takabileyim artık hem gümüşlerde pahalı değilmiş :KK51: Kulağıma tabanca ile giren küpenin yapısı ne acaba o varken iltihap olmuyordu uzun bir süre taktım :44:

X