El Sanatları Küpeli kolyelik tokalık

Barcman

PR UZMANI
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
10.363
31
hanımlar kolye toka ve küpeleri kutularda saklarız kullanmak isteyince hem zor buluruz hem birbirlerine dolaşırlar hatta bazen neyimiz var onu bile unuturuz ben pratik bir yol buldum bu amaç için gardrop kapağının içine asılacak kolyelik küpelik tokalıklar yaptım ben evdeki eski kumaşlardan yaptım siz hayal gücünüzü kullanarak çok daha şıklarını yapabilirsiniz tamamen kendi buluşumdur sevgiler

Son düzenleyen: Moderatör:
:) ben de benzeri bi çözüm buldum..gittim pembe cici bi strafor aldım,üzerine iğneler taktım,takılarımı üzerine geçirdim hem karışmıyor hemde işe gelirken vakit kaybetmeden takıp çıkıyorum:)

:) ben de benzeri bi çözüm buldum..gittim pembe cici bi strafor aldım,üzerine iğneler taktım,takılarımı üzerine geçirdim hem karışmıyor hemde işe gelirken vakit kaybetmeden takıp çıkıyorum:)

cidden seninkide çok pratik bir fikir canım sevgiler

eline sağlık bende büyük bir kutunun içine kartondan minik bölmeler yaptım. her bölmede bir kolye, küpe v.s. var.

harika bi düşünce tebrikler canım bende kendi yaptıgım kutularda saklıyorum ama bu yöntem daha hoş kolyelerimi astıgım bişi var bide clarisden almıstım oda oldukça pratik ama bu daha orjinal...

bende yapdım sonunda ama senınkı kadar buyuk yapmadım cnm ablacım

Biraz karman çorman olmuş canım ama yinede saol......

ben direk bir kağıt yağıştırdım dolabın kabağının iç kısmına.. taktım küpelerimi... yıllardır kullanıyorum :)

biz kadınlar çok özeliz yaaaa.hayatımızı zorlaşırken hemen pratik bir yol buluyoruz.helede sizler gibi kadınlara hayranım.ellerinize beyninize sağlık

Ben de yıllardır bu şekilde kullanıyorum bütün takılarımı.. Birbirine girmiyor, aradığımı çok rahat buluyorum ve yerleri belli olduğu için hiçbirşey kaybetmiyorum sırnaşık şey Ortaokulda doğum günü hediyesi olarak aldığım toka bile duruyor :roflol:

gerçekten şık bir buluş olmuş canım...ben de bu konudaki bir buluşumu aktarmak istiyorum..
raflı dolabımın bir rafını takılara ayırmış durumdayım ve de dolap rafının içinin arka duvar ve yan duvar kısımlarına mutfaklarda kullanılan yapıştırmalı askılıklardan yapıştırdım ve takılarımı gruplara ayırarak onlara astım :) bileziklerimi kolyelerimi ve taçlarımı onlara astım....kolye uçlarım ve sarkıntısız küpelerim ise küçük bir kutuda aynı rafın içinde duruyor :) diğer küpelerim içinse küpe standım var... bijuteriden almıştım...o da aynı rafın içinde...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…