be_reN I'm takin back my love Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2009 2.726 4 116 Antalya 8 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi be_reN #1 Yapım: 2008 ~ ABD Tür: Aile, Aksiyon, Animasyon, Çocuk, Komedi, Macera Yönetmen: John Stevenson, Mark Osborne Senaryo: Glenn Berger, Jonathan Aibel Yapımcı: Melissa Cobb Görüntü Yönetmeni: Yong Duk Jhun Müzik: Hans Zimmer, John Powell anımasyon severler ıcın harıka komık bır fılm.. eglencelı oldukca komık karakterler hareketler.. opuyorumnanaktan ızlemenızı tavsıye ederım kızlar.. :lepi:
Yapım: 2008 ~ ABD Tür: Aile, Aksiyon, Animasyon, Çocuk, Komedi, Macera Yönetmen: John Stevenson, Mark Osborne Senaryo: Glenn Berger, Jonathan Aibel Yapımcı: Melissa Cobb Görüntü Yönetmeni: Yong Duk Jhun Müzik: Hans Zimmer, John Powell anımasyon severler ıcın harıka komık bır fılm.. eglencelı oldukca komık karakterler hareketler.. opuyorumnanaktan ızlemenızı tavsıye ederım kızlar.. :lepi:
be_reN I'm takin back my love Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2009 2.726 4 116 Antalya 8 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi be_reN #2 hay aksı.. acılmıs konu daha once mafoldumben modlara ıs dusurdum .. baktım ama fak etmedım dmekkı.. :1no2: kusura bakmayın yaa :gitme:
hay aksı.. acılmıs konu daha once mafoldumben modlara ıs dusurdum .. baktım ama fak etmedım dmekkı.. :1no2: kusura bakmayın yaa :gitme:
HeartLess Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2007 12.734 40 208 53 Diğer 8 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi be_reN #3 http://www.kadinlarkulubu.com/sinema-amp-tiyatro/196783-kung-fu-panda.html konu tekrarı...