içeriği deltametrin den ibaret ise mutfağa da sıkılabilir. gıdalara ve çocukların temas edebileceği yerlere değdirmemeye çalışın. yok içeriği farklıysa, deltametrin içeren bir ilaç alın.Arkadaşlar balkonuma kumru yuva yapmıştı 10 Mayıs'ta.Kaç gündür böcek göruyorduk balkonda önce saksıdandır dedik saksıları attık.Sonra kuş biti diye bir şey varmış öğrendik.Bugün kolumda bunu gördüm.Sanırım mutfağa girmiş.Nasıl kurtulacağız ? Eşim nalburdan titan diye bir ilaç aldı.Balkona sıktık.Mutfağa da sıkılır mı bu ilaç ? Ne olur yardım edin başına gelen var mı ?Eki Görüntüle 2655688
Evet malesef var ananemın penceresinin onune aynı boyle kus yuva yapmıs tı bit vardi ıyıce camasir suyuyla temizlemişti ama bir arkadas ta soylems sanırım once yuvanın bozulması gerek.Arkadaşlar balkonuma kumru yuva yapmıştı 10 Mayıs'ta.Kaç gündür böcek göruyorduk balkonda önce saksıdandır dedik saksıları attık.Sonra kuş biti diye bir şey varmış öğrendik.Bugün kolumda bunu gördüm.Sanırım mutfağa girmiş.Nasıl kurtulacağız ? Eşim nalburdan titan diye bir ilaç aldı.Balkona sıktık.Mutfağa da sıkılır mı bu ilaç ? Ne olur yardım edin başına gelen var mı ?Eki Görüntüle 2655688
Kumru uçtu,sonra yuvayı kaldırdık ilaç sıktık.Geçmiş olsun, aklıma takıldı kumru hala orada mi ? Ne olacak yuvasını mi taşıyacaksınız ? Bir de kumru oradayken sıkmadınız değil mi ilacı
İlaç bu ,bunu sıktıktan sonra evden ayrılmalımıyız ?içeriği deltametrin den ibaret ise mutfağa da sıkılabilir. gıdalara ve çocukların temas edebileceği yerlere değdirmemeye çalışın. yok içeriği farklıysa, deltametrin içeren bir ilaç alın.
Duvarla,köşeler gibi süpürgelikler gibi tüm yüzeylere sıkabilirsiniz. Yıkamadıkca etkisi kalıcıdır. 3-4ay. Sadece üzerinde yürüyenleri öldürür. Havadakilere bir sey yapmaz. Evde kalabilirsiniz sorun yok. Sadece ilk sıkarken ilacı solumayın. Derinize sıçrarsa yıkayın. Biber gibi yakar yoksa.İlaç bu ,bunu sıktıktan sonra evden ayrılmalımıyız ?
Siz mi ilaçladınız yoksa şirket mi çağırdınız ?Hangi ilaç kullanıldı? Evde kalmadınız değil mi ilaçlamadan sonra ?Eğer kuş bitiyse başınız belada... bizim basimiza geldi evin her yerini sardi, ilacladik, tekstil namina her seyi yikadik.. berbat bir durum.. balkondaki guvercin yuvasindan gelmisti, posetle fln kapattik dagitip tekrar yuva yaptilar, su an balkonu hic acmiyorum balkon onlara tahsis edildi resmen
Evet esim ilacladi..ilacin adını bilmiyorum cevreden danisarak aldı baya var halılara kadar sıkmıştık,temizlik kısmı zor oldu her şeyi yikattik, imkaniniz varsa ilac sirketi daha iyi tabi.. ilac sonrasi evde durmadik...Siz mi ilaçladınız yoksa şirket mi çağırdınız ?Hangi ilaç kullanıldı? Evde kalmadınız değil mi ilaçlamadan sonra ?
Evet esim ilacladi..ilacin adını bilmiyorum cevreden danisarak aldı baya var halılara kadar sıkmıştık,temizlik kısmı zor oldu her şeyi yikattik, imkaniniz varsa ilac sirketi daha iyi tabi.. ilac sonrasi evde durmadik...
Merhaba bende şuan aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulabildinizmi acabaArkadaşlar balkonuma kumru yuva yapmıştı 10 Mayıs'ta.Kaç gündür böcek göruyorduk balkonda önce saksıdandır dedik saksıları attık.Sonra kuş biti diye bir şey varmış öğrendik.Bugün kolumda bunu gördüm.Sanırım mutfağa girmiş.Nasıl kurtulacağız ? Eşim nalburdan titan diye bir ilaç aldı.Balkona sıktık.Mutfağa da sıkılır mı bu ilaç ? Ne olur yardım edin başına gelen var mı ?Eki Görüntüle 2655688