Saç Rengi ve Saç Boyama Kumraldan sarıya

feritgozde

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
281
32
38
Kızlar ben saçımı en son çok açık kumral ve küllü altın sarıya boyadım şu anda saçım kumral renkte kumral açık kumral arası.Saçımı Oriel kullanmadan ve turunculaşmadan nasıl sarı yapabilirm?Ama açık bi sarı istemiyorum.Cevaplarınız için teşekkürler.

canım ıgoranın 12.22 nosu yada koleston perfectın 12.11 ıle boyarsan tatlı sarımsı bı renk elde edersın.ama oksıdan suyunu 2 tane kullanacaksın

canım ıgoranın 12.22 nosu yada koleston perfectın 12.11 ıle boyarsan tatlı sarımsı bı renk elde edersın.ama oksıdan suyunu 2 tane kullanacaksın

Canım ıgora 12.22 açıcı ben açıcı kullanmak istemiyorum çünkü daha en fazla 2 ay önce oriel vardı saçımda ondan önceleride 2 kez balyaj yptrmştm.Saçlarım yıprandı daha yeni kestirdm kırıklarını şekil verdirdim ve birz kısaldı.Açıcı kullanmadan sarıya gitmek istiyorum.Kolestona da baktım kızıllık varmış bu renkte canım.

4 beş tane bebek sarısıs attırdıktan sonra görünen yerlere ardından lorealin acık sarı yada çok çok acık sarısını muhteşem bir sarı elde ediyosunnn tavsiye ederim yurt dışında böle tuttrumuşlardı türkiye dönürdüüdğümde sarılar akana kadar kendim boyadım loreal ile <3

canm kalıcı kulluluk zaten yoktr en kullusunu bıle yapsan bırkac yıkamada akacaktr ona care yokta madem acıcı ıstemıyorsun cok acık sarı tonuna boya bır kac yıkamaya ıyce acılacak ve sarımsı olacaktır.yada nılbery nın dedıgı gıbıde yapabılrsın

Anladım canım çok saol

Evet canım.Çok açık sarı boyarsam tutar zannederse deneyeceğim bakalım....Çok teşekkür ederim

Kızlar ben garnier color natural 9.13 Yoğun kristal sarı aldım.Sizce turunculuk yapar mı? Yeni bir boya bu yüzden nettende bilgi alamadım.Kullanan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…