Saç Rengi ve Saç Boyama kumraldan bakır kahveye geçiş yardım kızlar

AgathaChristie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
87
47
48
29
kızlar bu benim saçlarım. saçlarımı boyamıştım koyu kumrala böyle bir renk oldu uçlardaki gibi. kendi saçlarımda kumral zaten. dibden gelenler kendi saçım gerçi artık görülmeyecek gibi değil :) ben saçlarımı kızılımsı kahvemsi bir şeye boyamak istiyorum. mesela şöyle; Eki Görüntüle 616971

Son düzenleme:
bende aynı dertteyim saçlarım kumraldı palette yogun bakır kullandım 3 renk falandı saç rengim aynı resimdeki gibi oldu kapandı ama cok cabuk aktı o renkler geri cıktı. bakır kızıl sevdamdan suan icin vazgectim:44:ama arastırmalarım devam ediyor

Ya benim de böyleydi.
Az daha sarıydı kendi saçlarım..
Eşek kafam siyaha boyadı onu, neyse kuaföre gittim.
Hatun bana saçını açarım 2-3 ay kullan öyle sarı yapalım dedi.
Açtığı madde, saçı tam da bu sizin istediğiniz renge getirdi.
Ama bilerek değildi, mecburi kullandım ben.

cevaplar için teşekkür ederim kızlar :) palette koyu kahve yaptım uçlar siyaha yakın oldu ama değişiklik çok iyi geldi :)

mutlu son için sevindim sizin adınıza..

açık rengin üstüne kahvegüzel oldu mu? bir resim ekleseniz çok sevinirim. karar vermem lazım benim de..

tabi eklerim bu halim için sarışın halimden daha iyi olduğunu söylediler genel olarak beğenildi ben de memnunum gerçi rengi yavaştan açılmaya başladı :) bu arada ilk boyadığım gün bu şimdi daha açıldılar kızılımsı yansımaları var güneşte

Son düzenleme:

fotograf için tesekkur ederim, sahiden sana çok yakışmış..

ben de kızıl denicem inşallah basarılı olurum. :26:

bnde sarının üzerne önce ateşli bakır boyadm cok cabuk aktıgı ıcın bı hafta snra tekrar boyamak zorunda kaldm. bakır sürekli aktıgı için suan wazgectm bakırdn :) cabuk aktıgı için süreklı boyanmsı gerekıo bu da sacı yıpratıo tabı

bende o yüzden vazgectim bakırdan normaldede akıyo ama sarı ustune oldugu zaman dahada akıyo saclarımı mahvettim boya boya kalçamda olan saclarım acıcılar boyalar yüzünden suan cenemde bugun degistirdim rengimi.. bal köpüğüyle ekstra acık küllü platini karıstırdım güzel bi renk cıktı en azından

cok yakısmıs sac rengın koyu renk daima ten rengını acık gosterıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…