- 11 Kasım 2012
- 87
- 47
- 48
- 29
- Konu Sahibi AgathaChristie
-
nasıl dönerim bilmiyorum kendi rengimeyeni yeni alışıyorum ben de bu renge
mutlu son için sevindim sizin adınıza..
açık rengin üstüne kahvegüzel oldu mu? bir resim ekleseniz çok sevinirim. karar vermem lazım benim de..
güle güle kullan o zaman
tabi eklerim bu halim için sarışın halimden daha iyi olduğunu söylediler genel olarak beğenildi ben de memnunum gerçi rengi yavaştan açılmaya başladı :) bu arada ilk boyadığım gün bu şimdi daha açıldılar kızılımsı yansımaları var güneşte Eki Görüntüle 623096
fotograf için tesekkur ederim, sahiden sana çok yakışmış..
ben de kızıl denicem inşallah basarılı olurum. :26:
bende o yüzden vazgectim bakırdan normaldede akıyo ama sarı ustune oldugu zaman dahada akıyo saclarımı mahvettim boya boya kalçamda olan saclarım acıcılar boyalar yüzünden suan cenemdebnde sarının üzerne önce ateşli bakır boyadm cok cabuk aktıgı ıcın bı hafta snra tekrar boyamak zorunda kaldm. bakır sürekli aktıgı için suan wazgectm bakırdn :) cabuk aktıgı için süreklı boyanmsı gerekıo bu da sacı yıpratıo tabı
cok yakısmıs sac rengın koyu renk daima ten rengını acık gosterıyortabi eklerim bu halim için sarışın halimden daha iyi olduğunu söylediler genel olarak beğenildi ben de memnunum gerçi rengi yavaştan açılmaya başladı :) bu arada ilk boyadığım gün bu şimdi daha açıldılar kızılımsı yansımaları var güneşte Eki Görüntüle 623096
cok yakısmıs sac rengın koyu renk daima ten rengını acık gosterıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?