• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kumral ve açık kumral altın sarı krepe balyaja ne dersiniz?resimli=)

alceste

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
287
2
46
Eskişehir

kızlar size envayi çeşit foto yolladım bana kumral sarılı krepeler sarılı yansımalar yakışır mı sizce?fotoğrafları çalınmaya karşı nasıl korurum bilemedim,biraz garip oldular kusura bakmayın nolur:D

bence yakışır hayatım çok hoş bir yüzün var hafif bir makyajla seni bambaşka biri yapar.(bu arada evet makyaj istiyor öyle renkler)

balyaj yakışmazda açık kumrall hoş dururrr yüüzünz esmere yakın koyu bugday sarı ve tonları yüzünüzüü sarartır bogar

açık kumra ğüzel durruur bence:12:

3.fotodaki saç renginiz gayet yakışmış size;)ne rengidir o :44: Doğal renkler bence sizi çok daha güzel göstermiş..

5 sene falan kızıl kullandım ardından koyu kestaneye boyamıştım 3. fotodaki koyu kestane zamanla aktı 7 8 aydır saçlarımı boyatmıyorum uçlar kahve kızıl dipler kumral benim istediğim renkse kızlar kavak yellerindeki minenin saçları gibi,bu arada esmer miyim ya arkadaşlarım bana hastalıklı gibi beyazsın derler:D

2. fotoğrafı çok beğendim. Çok doğal, taze ve yaşınıza yakışmış.
Bence kahve tonları yüzünüze iyi gitmiş.
Kızılda -gerçi ışıkla da alakalı ama- epey solgun ve beyazsınız, sarıda daha solgun ve yorgun gözükebilirsiniz.

burda yüzümde krem bile yok hani bırakın makyajı ve dışarıda çekilmişti gülümsediğime bakmayın çok kötü bi gündü:(

canım bence uçlara krepe balyaj attırırsan gayet güzel olur. ama zeminin 3. fotodaki saç rengin gibi olursa...saçlarımın ucunda kızıllık var demişsin...o kızıllıkların akıtılması lazım. bunu da kuaför yapar...

zaten ben cesaret edemem böyle bişey yapmaya yeteneksizim böyle konularda:D kendi saçlarım orta kumral onu açık kumrala çevirebilirim sanki kendim sadece kızıl kalan yerleri açarak ondan sonra da balyaj için kuaföre gitmeyi düşünüyorum...dediğim gibi tam istediğim renk kavak yellerindeki minenin uzun saçlı hali aslında teşekkür ederim cevabın için,herkesin verdiği cevaplar için;=)

Back