Saç Rengi ve Saç Boyama Kumral saç rengim sarı olur mu? (resimli)

cnmm öncelikle resimdeki rengi çok begendim ben öle bi renk istiyorum sen sıkılmışssın sanırım :)
bence altın sarısı hiç güzel tutmuyor çok tuhaf bi renkk..bal köpügü güzel ve canlıı..
bence bal köpügü yada açık karmael gibi renkleri tercih et:)

canımm teşekkür ederim bu saçı yeni boyattım ben ama çok soluk geliyor ben canlı bi renk istiyorum bu yüzden bal köpüğü ile altın sarısını karıştırmasını istemiştim kuaförden ama kahwe yada küllü tonlarda eklemiş oyüzden değiştirmek istiyorum bal köpüğü koyu oluyor diye korkuyorum açıkcası altın sarısını da canlı olsun diye istiyorum bilemedm nasıl durur bu rengin üstüne bal köpüğü

cnmmm alt zemin açık oldugu için bal köpügü direk tutarrr..ama için rrahat etmiyorsa bence bal köpü
güne altın sarısı deilde normal düz sarı ekle:)zatennn bal köpügü fazlasıyla canlıı:)güzle bi renk çıkar diye düşünüyorum bal köpügü+sarı karışımı:)bence denemelisin:)
ama demem lasımmm ben senin saçın giibi olsun diye ugraşıyorum:)Dedigin gibi solukk bi renkk amaaa çok begeniyorummm:)bence biraz kulan sonra dedigin renge boya o renkte çok güzell:)şuandaki saç rengini kolay kolay tutturamazsın ama bal köpügünüüüü istedigin zman yaparsın:)

olur tabi neden olmasın..sanki senin sacında röfle yada gölde var:82:

teşekkür ederim canım ozaman bal köpüğü ile altın sarısını biraz da kahwe we küllü tonlar katarak elde edebilirsin istediğin hiç olmaz gerçi hep başka şeyler çıkar ama denemek lazm tabi
bal köpüğü bu tondan koyu olsun istemiyorum böyle turuncuya bakan koyu canlı bi sarı istiyorum =)

yok canım gölge yada röfle benim saçlarım kırmızıydı o renkten açtırdığım için biraz açıklı koyulu uçlar daha çok açıldığından =)

gercekten sönük duruyor canım degiştir mutlaka..

bende gecenlerde röfle sacıma altın sarısını boyadım çok hoş yumuşak bir renk oldu..

voila altın sarısını boya derim ben..umarım sende de güzel olur..

ewet biliyorum değiştircem mutlaka. canım sakıncası yoksa resmini koyabilir misin birazdan gidip almayı düşnüyorum da

ewet biliyorum değiştircem mutlaka. Canım sakıncası yoksa resmini koyabilir misin birazdan gidip almayı düşnüyorum da

şuan rengim açıldı tabi daha hoş...

Ama ilk boyama bak görürsün diplerden canım...
Açtıgım konulara bak bulursun:82:

loreal 10 açık sarıyı kesinlikle tavsiye ederim. çok tatlı bir sarı oluyo. benim saçlarım kumraldı açık sarıya boyadım çok hoş oldu.

canım saçın çok hoş senin de maşallahın var =) istersen resmi kaldır yada karalayıp koy çalınır malınır

bencede resmini karala kötü niyetlilerde var aramızda maalesef...
saç rengini bence hiiiiç bozma. valla ne diyim süper görünüyo sanada yakışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…