Saç Rengi ve Saç Boyama Kumral saç rengim sarı olur mu? (resimli)

yasyas44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
142
0
46
Malatya
kızlar şu an ki saç rengim bu. kuaför ne yapıyor içine küllü tonlar mı koyuyor anlamıyorum bi solukluk war ben canlı sıcak bi ton istiyorum sarıya dönük ama sapsarı yada beyaza yakın bi sarı istemiyorum şöyle parıltılı canlı bi sarı sizce ne renge boyamalıyım?

Koyu küllü sarı canım ben kullanıyorum çok tatlı hem yapay durmuyor hemde canlı.

ben rengini çok tatlı buldum cnm,tenine yakışmış.daha açık sarılar daha olgun gösterir,bence 30lardan önce başlanmaması gereken bir renk.

ben rengini çok tatlı buldum cnm,tenine yakışmış.daha açık sarılar daha olgun gösterir,bence 30lardan önce başlanmaması gereken bir renk.

teşekkür ederim canım ama ne renk olduğu belli değil gibi geliyor bana biraz soluk geliyor daha belirgin ve canlı bi ton istiyorum ben

küllülerde de çok tonlar var misal benim ki daha böyle sütlü kahve tonunda çok tatlı bir küllü sarı abartısız kuaförümden özellikle istedim
çook canlı istiyorsan altın sarısı var

küllülerde de çok tonlar var misal benim ki daha böyle sütlü kahve tonunda çok tatlı bir küllü sarı abartısız kuaförümden özellikle istedim
çook canlı istiyorsan altın sarısı var

kuaförde mi boyattın canım sen resmini görebilsem daha iyi fikir edinicem küllü sarıya boyabilirim tabi koymanda sakınca yoksa? altın sarısı düşündüm canım ama bu rengin üstüne tutar mı, nasıl tutar hiç bilmiyorum =)

böyle

eski fotolar bunlar kızıl yaptım bi ara geri döndüm bu rengime hemen hemen aynı yarım tonla kaçırdık

Eklentiler

• $061120103153.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 291
  • $asset.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 399
evet canım bunlar daha öncekiler ama kendim yapmıştım çook yıpratmıştım işte sonra renk değişiminden sonra bakımlardan sonra kuaföre gittim oda çok güzel yaptı yıpranmışsız daha güzel duruyo

aaaa bu tonları küllü sarıyla mı elde ettin ne güzellllllllllllll ben soluk cansız hatta yeşilimsi duran bi ton sanıyorum küllüleri çok tatlıymş canım teşekkür ederimm =)

ben röfle ile kafayı bozmuştum bir ara
eğer canlı bir röfle istiyorsan kesinlikle küllü yada platin kullanmayacaksın
altın sarısı yada bebek sarısı diye tarif edersen sanırım yapabilirler

ben röfle ile kafayı bozmuştum bir ara
eğer canlı bir röfle istiyorsan kesinlikle küllü yada platin kullanmayacaksın
altın sarısı yada bebek sarısı diye tarif edersen sanırım yapabilirler

canım teşekkür ederim ewet küllü weya platin istemiyorum. ama röfle değil normal boyucam altın sarısı boyasam bu tonun üstüne nası olur hiç bilemiyorum?

tatlım bnde yenı boyadım saçımı çok parlak bir sarı oldu altın sarısı gbı ....:))) koleston röfle setiyle ışıl ışıl :))))

cnm sanırım ben saç rengm tamda senin istediğin renk benm koyu kahve saçıma bile tutuosa benm kullandığım senin saçına daha iyi olur ben akos un altın sarısını kullanıyorum.

tatlım bnde yenı boyadım saçımı çok parlak bir sarı oldu altın sarısı gbı ....:))) koleston röfle setiyle ışıl ışıl :))))

canımmmm röfle seti yıpratıyor mu çünkü geçen ay açtırdım da saçlarımı, kırmızıydı benim saçlarım bi foto koyabilir misin sakıncası yoksa ışıl ışıl ışıltını çok merak ettimmmmmmmmm

cnm sanırım ben saç rengm tamda senin istediğin renk benm koyu kahve saçıma bile tutuosa benm kullandığım senin saçına daha iyi olur ben akos un altın sarısını kullanıyorum.

ayyyyy gerçekten mii tatlımmmm ya bu soluk renkten kurtulmak istiyorum bendee. eskiden akosun çilek rengini kullanmıştm bende diğer kızıllara göre baya canlı bi tondu. acaba sarısı da mı öylee bi resim koyabilirr misin canımmmmm çok merak ettimmmmmmmm

canım baktm da akos da altın sarı bulamadm dore altın sarısı war o mu boyadığın?

kızlarrr altın sarı yada akos altın sarı kullanan war mı bu rengin üzerine nasıl durur çiğ durur mu sapsarı olmak da istemiyorum daaaa

arkadaşlarr bilgisi olan deneyen yardım etsin lütfen yarın mecburen boyucam saçlarımı. bal köpüğü mü altın sarısı mı boyamalıyım bu saçta hangisi nasıl bir ton tutar? yorumlarnızı bekliyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…