Saç Rengi ve Saç Boyama Kumral saç rengi için önerileriniz

kumral boyanan tüm saçlar kızılımsı turuncumsu bir görüntü alıyor..hele kuaföre gidip kumral istiyorum dersen sonuç hep aynı..kızıllık yada bakırlık içeren saç renkleri..sinir oluyorum ..bu hatayı 2 defa yaptım .. en iyisi resmen saç boyatmamak..yada röfle..ama artık benim için çok geç =( canım kahve tonları al onlarda kumral gibi oluyor...en azından belki kızıllık turunculuk filan olmaz onlarda.

Benim saçlarım COLORX in 7(kumral) ve 8.1(açık küllü kumral)in karışımı.Yıkandıkça güzelleşen bir renk.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Tonu da çoook güzel.

Benim saçlarım COLORX in 7(kumral) ve 8.1(açık küllü kumral)in karışımı.Yıkandıkça güzelleşen bir renk.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Tonu da çoook güzel.

evet,bu karışım gerçekten çok canlı ve güzel bir karamel oluyor.ancak arkadaşın istediği kumral tonlarda en iyi sonuç veren loreal excellence serisinden küllü kumral tonları bence

ayyy ya birsürü kişi yazmış çok saolun arkadaşlar ben böyle tam bi kumral tonu istiyorum ama parlak ve canlı dursunda istiyorum resim koyuyum bulup pc den 1sn :1:

$unlulerinsacmodelleri_Aadriana_lima_SacModeli1.jpg

Kumrallar...İşinize yarar mı zemuszemus[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]ki

Eklentiler

• $25-yr-old-chyler-leigh_4515.jpg
    $25-yr-old-chyler-leigh_4515.jpg
    7,9 KB · Görüntüleme: 144
  • $76746_0.jpg
    $76746_0.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 157
  • $76750_0.jpg
    $76750_0.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 127
  • $actressdaveijohnshea554.jpg
    $actressdaveijohnshea554.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 107
  • $kumralsacmodelleri07622gw1.jpg
    $kumralsacmodelleri07622gw1.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 36
burcu 84 boyadın mı saçını kumrala merak ediorum ben de boyamak istiyorum saçım şuan çok kötü boya aktı iyice bakırlı iğrenç bişe oldu...üstteki adriana limanın rengi çok güzel nasıl eldew edebilirim onu istiyorum ben lütfen yardımcı oluuunmirmirmirmir

evet boyadım hatta 3 renk karıştırdım kuaför kadar ustayım ya bi boyadım yıkadım kuruttumki ana ne görüyüm saçımdan bi ton farklı olsa ya kaydirigubbakcemile3 sinirden kudurdum resmen sempatiksalakcinni tekrar boyucam ama ne zaman boyasamki bana kalsa hemen boyarım birsürü boya aldım palettenin :1:
kızlar ne zaman boyasamki :(

ozaman kesinlikle loreal 7 ile boya bu kadar doğal bir kumral yok
senelerdir röfleli saçlarımı bi hata ile karamel yaptım yıkandıkça turuncu oldu
6 aydır loreal 7 ile boyuyorum herkes kendi saçım sanıyor

burcu senin gösterdiğin adriananın fotoğrafı var ya bayılılyorum çok iztiyorum o rengi nasıl yapabileceimi öğrenirsen söle lütfen ya da bi fikri olan var mı arkadaşlaryerimseniben

Back