• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kumral saç rengi bana yakışırmı?

merwe24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
20
1
36
Tekirdağ
$5299142909_be756639dc.jpg $Snapshot_20110716_3.JPG
arkadaslar yardımlarınızı beklıyorum lutfen naturıgın 8.1 kutu uzerındekı renk bana yakısır mı ve bu rengı bu boya ıle boyasam elde edebılır mıyım deneyen var mı yardımlarınızı beklıyorumm lutfenn

tesekkur ederım ama sıyahla ılgılı sorunum var sıyah bır saca tam anlamıyla hıc sahıp olamıyorum sıyaha boyadıgımda kahve yansımaları olan bısey oluyo :):)

Son düzenleme:
Bence yakışır, koyu tonlar tenine daha çok gidebilir ama bu renkte güzel olur gibi :34:

bende kesinlikle koyu renk diyorum. beyaz ten olduğun için hemen hemen bütün renkler yakışır ama koyu renkler daha çekici gösterir :51::51: mesela çikolata kahve tonları...

saçlarınızın üst kısımları kızl gibi..uçlara doğru daha açık belirttiğiniz renk muhtemelen tutmayacaktır hayal kırıklığı yaşayanilirsiniz..

su an saclarım sarı uclar acık sarı dıpler kumral gıbı ama herkes koyu deyınce sımdı kararsız kaldım aslında esım de koyu dıye tutturur hep ama ben de bu rengı cok sevdıgım ıcın denemek ıstedım aslında sımdı ne yapacagımı sasırdım :)

Tatlım, çok gençsin ve beyaz tenlisin.
Bence hiç siyah ile uraşma, seni çok olgun gösterip, çok sert bir ifade katacaktır sana.
Ayrıca, evde boyamaya kakma saçını, çünkü saçına 3 renk görüyorum. Bu durumda hangi boya ile boyatırsan boyat renk farkı olacaktır.
Profesyonel bir kuafore git, açık kumlar, kumral, karamel, açık kahve, çiolata, capuccino gibi tonlarda saçını boyamanı tavsiye ediyorum.
Kesinlikle koyu renkllerden uzak dur. Seni nerdeyse 10 yıl ile daha büyük gösterir.
Şimdilik gençlığın tadını yaşa. Koyu saç için de yeterli zamanın olacaktır.
Beyaz saçların olduğunda mecbur koyu renk ile boyatacaksın saçını çünkü üzerine başka renk tutmaz.
Öpüyorum.

ilginiz için herkese ayrı ayrı tesekkur ederım saclarım cok kotuydu ama cok zor toparladım onun ıcın artık sabıt bır renk tutturup onda kalmak ıstıyorum pısman olmayacagım bır renk olsun ıstıyorum ama kuaforlere de artık guvenmıyorum cunku saclarımı cok kotu yapmıslardı kendı cabalarımla duzelttıgım saclarıma tekrar aynı seylerı yasatmak ıstemıyorum :)

bence de çikolata kahve,sıcak çikolata vs bıkac boyamada kapatır sacınızdaki renk farklılıklarını ve hoş durabılır,sac bence yasa uygun boyanmalı sıyah ya da sarılar olgun gosterıyor gereksız bence...

sayfayı kullanıyorum ama bana da yardımcı olur musunuz? saçımı 2 yıldır boyatmıyorum artık çok sıkıldım beyezlarımda var kedi saçımın resimleri $Resim 077.jpg $Resim 078.jpg $Resim 071.jpg ben bu saç rengini yapmayı istiyorum yakışır mı acaba $adriana-lima.jpg kendi saçımın üzerine mi yaptırsam yoksa resimdeki gibi mi boyasam.... yardımcı olursanız çok mutlu olucam şimdiden teşekkürler....

Kutu üzerindeki renk düz renk degil küllü acik kumral üzerine küllü sari isiltilar var. Evde elde etmek zor olabilir, kuaföre danissan daha iyi olur sanirim.
Sana her renk gider bence beyaz tenli oldugun icin..
Bu arada siyahi aklinin ucundan gecirme bile. Arkadasin dedigi gibi seni büyük gösterir ve kurtulman cok zor olur, saclarin uzun oldugu icin saclarini kaybedebilirsin bile.

Son düzenleme:
Konu acilali olmus baya. Konu sahibi arkadasim boyattin mi saclarini?

bence de çikolata kahve,sıcak çikolata vs bıkac boyamada kapatır sacınızdaki renk farklılıklarını ve hoş durabılır,sac bence yasa uygun boyanmalı sıyah ya da sarılar olgun gosterıyor gereksız bence...

Sari degil ki kutudaki resim, acik kumral. Arkadas beyaz tenli, asil koyu renkler olgun gösterir onu. Benim dogal sac rengim öyle ve beyaz tenliyim, ben de olgun görünüyorsam artik...
Ayrica cikolata kahve kizil yansima icerir ve daha cok kizillastirir saclari.

Bence kesinlikle yakışmaz çünkü çok beyazsın. Yaşlı gibi durursun. Koyu kahve tonları ya da daha açık kahveler de olabilir, süper olur sana.
Ama bu renk olmazz.

Konu acilali olmus baya. Konu sahibi arkadasim boyattin mi saclarini?

Sari degil ki kutudaki resim, acik kumral. Arkadas beyaz tenli, asil koyu renkler olgun gösterir onu. Benim dogal sac rengim öyle ve beyaz tenliyim, ben de olgun görünüyorsam artik...
Ayrica cikolata kahve kizil yansima icerir ve daha cok kizillastirir saclari.

Olur mu canım ya koyu renk+beyaz ten tam lolitalık bi şeydir. :s Tabi rengin tonuna da çok bağlıdır bu durum. :s
Ama doğal saç rengi ayrı bi şey. Doğalla boya asla bir olmuyor ki. Sen yaşlı görünmüyorsundur elbet.

niye beni es geçtiniz :14:

Sadece saçını eklemişsin. Suratın görünmüyor ki. Neye göre fikir verebiliriz?
Ama profilden azıcık gördüğüm kadarıyla yakışmaz gibi geldi bana istediğin renk. :s
Yani saç üstüne sarımsı tonlar attırmak falan... Ama yine de dene olmadı yine boyarsın koyultup.
Şimdiki saç rengin gayet güzel görünüyor. Onun üstüne yakışır ama seninle uyuşur mu o renk bilemedim.

Back