Saç Rengi ve Saç Boyama kumral renk ve açıcı

ezgi42

selammm...
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
253
1
643
Ankara
kızlar saçım kumral rengi palette açıcıyla saçımı açsam ne renk olur.bu konularda pek bilgim yok.ayrıca saçı yıpratırmı veya başka doğal yöntemlerle saç açma işlemleri varmı yardımcı olursanız sevinirim...

kızlar nolur bide bana el atın yaw..saçlarım boya değil kendi rengi kumral palette açıcıyla açsam saçlar ne derece yıpranır.sarı tonlar istiyorum.başka nasıl açabilirim.direk sarı boyalar açarmı saçı?lütfennnnn..cevapppp..

saçların koyuysa açık küllü sarı yap açık kumral tonlarında renk elde edersin

canım saçlarında hiç boya yoksa istediğin sarının bir açığını boyarsan istediğin tonu elde edersin diye düşünüyorum

turuncu olma ihtimali var açıcıyla açarsan çünkü o açıcılar genelde zemin için kullanılıp üstüne tekrar boya yapılıyor..ama açıcıyla açıp sarı renk tonlarda bir boyayala boyayabilrisin saçını..

canım saçlarında hiç boya yoksa istediğin sarının bir açığını boyarsan istediğin tonu elde edersin diye düşünüyorum

canım önerin için tşk.ederim...fikrimi değiştirdim kahver tonları düşünmeye başladım.kararsız bir insanımdır.her an fikirlerim değişiyor...:kedi:

en iyisi saçımı yıpratmadan koyu bir renk yapayım.canım önerin için tşk.ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…