Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar saçım kumral rengi palette açıcıyla saçımı açsam ne renk olur.bu konularda pek bilgim yok.ayrıca saçı yıpratırmı veya başka doğal yöntemlerle saç açma işlemleri varmı yardımcı olursanız sevinirim...
kızlar nolur bide bana el atın yaw..saçlarım boya değil kendi rengi kumral palette açıcıyla açsam saçlar ne derece yıpranır.sarı tonlar istiyorum.başka nasıl açabilirim.direk sarı boyalar açarmı saçı?lütfennnnn..cevapppp..
kızlar nolur bide bana el atın yaw..saçlarım boya değil kendi rengi kumral palette açıcıyla açsam saçlar ne derece yıpranır.sarı tonlar istiyorum.başka nasıl açabilirim.direk sarı boyalar açarmı saçı?lütfennnnn..cevapppp..
turuncu olma ihtimali var açıcıyla açarsan çünkü o açıcılar genelde zemin için kullanılıp üstüne tekrar boya yapılıyor..ama açıcıyla açıp sarı renk tonlarda bir boyayala boyayabilrisin saçını..
turuncu olma ihtimali var açıcıyla açarsan çünkü o açıcılar genelde zemin için kullanılıp üstüne tekrar boya yapılıyor..ama açıcıyla açıp sarı renk tonlarda bir boyayala boyayabilrisin saçını..