• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kumral mı siyah mı ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
$Fotoğraf-0031.jpg
ben saçımı boyamayı düşünüorum ama renk konusunda kararsızım fotomda görüldüğü gibi koyu renk saça sahibim kumrala boyasam sizce nası olur yada siyah mı yapsam kızlar yardımcı olurmusunuz??

canım seninle saç ve ten renklerimiz aynı ben önce palette bal köpüğü denedim 1-2 hafta sonrada loreal kumrala boyadım byleoldu farketmedi fazla çok dikkatli bakmak gerekiyor acaba diyorum altın sarımı alıp boyasam üstüne ancak açılır ve acaba gidermi kaşlarımı boyamam gerekirmi

evt cnm çk fzla açılmamış gercektende

bence hiç elleme saçlarını bi boyattınmı bi daha durduramıyosun şumu olsa bumu olsa derken saçlar mahfoluyo en güseli ve doğalı doğal saçların bence sanada çok yakışmış hiç dokunma derim...
ayrıca yapmayı düşündüğün renklerin ikiside doğal saçına yakın hiç gereği yok bırak doğal kalsın :))

haklısın ama bi değişiklik istiyorum da kararsız kaldım şimdi düşünyim bari biraskaydirigubbakcemile

cnm sana siyah çok yakışır =) beyaz tenlisin ya..pırıl pırıl küpelerle de harika durursun.
bnde senin gibi kararsız kaldım..esmerim bende,siyah mı olsa güzel bi kahve tonu mu seçemedim :/

aynen cnm ya çok kararsızımsiyah dha önce yapmıştım güszel olmuştu kumralmı denesem şimdi diyorum ama bide güzel olmazsa diyede tırsıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
saçların ne renk ki tam olarak zaten siyah gibi duruyorr ama siyah diilse bile kesınlıkle yakışır cok seker bi yüzün var

saol cnm:utangac:evt koyu çıkmış biraz koyu kahve saçlarım

bence hiç elleme saçlarını bi boyattınmı bi daha durduramıyosun şumu olsa bumu olsa derken saçlar mahfoluyo en güseli ve doğalı doğal saçların bence sanada çok yakışmış hiç dokunma derim...
ayrıca yapmayı düşündüğün renklerin ikiside doğal saçına yakın hiç gereği yok bırak doğal kalsın :))

bende aynen sna katılıyorum doğal aslında güzel ama değişiklik olsun diye boyatıyoruz sonra da saçımızın kendi rengini bulmak zor oluyor..

canım dün bu saçın üstüne ben lorealin altın sarısını vurdum şuan çikolata kahve oldum pıanr altuğun saç rengi oldu bir hafta sonra falan üstüne gölge attıracam

canım ben sana siyahı önermiyorum daha sonra ondanda sıkılıp degıstırmek ıstedıgınde sacını actırmak zorunda kalıyorsun ve cok yıpranıyor ben yasadım ondan soyluyorum ama yok ben sıyahtan asla sıkılmam dıyorsan boyatabılırsın..

Cnm sana karameL renqi de gideR tam qençLere uyqun bi renK ve şimdi moda sanıRım ...
benim öneRim bu ... sırnaşık şey

kızlar tvsiyeler için çok sağolunalkisalkisalkis eğer kararımı değiştirmezsem kumrala boyamaya karar verdim ama kaşlarım kyu olduğu için tuhaf durcak gibime geliyo acaba saçımı boyarken kaşımada sürsemmi ki kaşarım zaten syrek bi zararı olur mu acabafisfisfis

bence fındık kabugu gayet hos durur sacında ama sanırım kararını vermıssın...

Canıım ya böyle çok şekersin bence oynama rengiyle falan :1no2: bende ara ara böyle takıyorum değişiklik istiyorum sıkıldım falan diye ama kimyasal madde sonuçta bu yaşta doğallık daha hoş duruyo bence, bi kere bulaştımmı sonra sürekli boyatman gerekli oluyo falan filan benneyaptımki

evt cnm haklısın ama bi değişiyim diyorum biraz senn dediğin gibi bi kere düştü aklıma:sm_confused:

Bence siyah yapma :( ben koyu kestane yapmama ramen beğenmemiştim ve pişman oldum neyse ki şimdi mutluyum aktı biraz :)
Yani dönmek çok zor , koyu bir kumral hem kaşlarınla zıt olmaz hemde hoş durur :)

Back