• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kumral mı Küllü kumral mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ns9
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ns9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
133
1
46
İstanbul
Arkadaşlar merhaba benim saçım şuanda kendi renginde yani koyu kahve. Fakat güneşte saçımda kızılımsı görüntüler oluyo. Ben mat bir renk istiyorum. koleston Kumral ve Küllü kumral var şuan önümde. Hangisini yaparsam güneşte kızılımsı bi hal almaz. Mat bir renk olur. Küllü mat olur die biliyorum ama yinede bi danışayım dedim. İstediğim renk aslında şu aşağıdaki resimin bi kaç ton koyusu bunu nasıl elde edebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Deneyimlerinizi paylaşın.

Eki Görüntüle 278390

küllü kumral gibi duruyor
normal kumral daha bi canlı oluyor.. tabii bence :)

Son düzenleme:
benim saçımda senin ki gibi.Bende boyatmayı düşünüyorumda kuaförlerin çoğu saç rengimi beğeniyor bende koleston açıcıyla bugün saçlarımı açtım bakalım 2 gün sonra saç kendine gelir nasıl olucak merak ediyorum :D

bütün küllü renkler mattır saçı matlaştırır;) mat istiyosan illaki küllü kumral boya cnm :)

Mat olmadı canım yaa her yeride aynı olmadı diplerim turuncumsu gibi oldu uçlarıma dogruda birz turunculuk geldi öyle işte.. ama beğendm yinede. 1 ay sonra gene boyucam aynı renge.

Küllü boya kızıllığı,turunculuğu izole eder ama ten renginiz açıksa yüzünüzü solgun gösterebilir

Back