How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kumral - Kızıl - Mavi siyah halim- Hangisi?

tubby

Bekar
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
259
1
96
edit: resimler kaldırıldı :) herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
yuzune gozune yakıstını anlamak için yuzununde gorunmesi lazımki bi fikir soyleyelim suan manken kafaya gecirilmiş postişler var renkli gibi ne diyelim bu durumda :)

Bence orjinal rengin çok hoş hemde tenine diğer renklerden daha güzel gitmiş, kaydirigubbakcemile4 diğer renkler çok sert durmuş sanki :hulya:

tubby cim bak bu konuda da buldum seni :)
kızılı istemediğin belli, o yüzden onu önermiyorum :)
renkli gözlü olduğun için siyah çok sert durmuş bence
doğal halin şüphe götürmez en güzeli, ama doğal renginden biraz daha koyu renkler de hoş olur bence şöyle parıltılı kahveler falan :)

bence doğal halin en güzel, ama şu son resmi gördüm onun da güzel olduğuna karar verdim. galiba siyahtan dönerken yanmış saçların. boyadan bayağı bir çekmişsin yani :) en iyisi boyamamak, ben 2 sene kızıl kullandım sonra boyamamaya karar verdim 6 aydır da boyamıyorum en güzeli :)

son resimde bile kızıllar var gördüğünüz gibi :)

ama bence mavi siyah, kızıldan daha belalı bi renk sanırım. buna karar verdim.

teşekkürler utunkitos

evet bu arada siyahtan dönerken yaktım saçlarımı. kendim açmaya kalktım öyle bi salaklık yaptım :)

şimdi de kendi saçıma dönmeye çalışıorum

evet bu arada siyahtan dönerken yaktım saçlarımı. kendim açmaya kalktım öyle bi salaklık yaptım :)

şimdi de kendi saçıma dönmeye çalışıorum

benim de kızıldan sonra saçlarım çok yıprandı koyu kahveye bir kere de siyaha boyadım, inanmayacaksın ama siyah aktı gitti saçımdan kızıllarım benimle tekrar buluştu :) ama boya işine son verdim hevesimi aldım ve geçti, sağlıklı doğal saçlarım varken ne diye bulaştım ki boyaya, hem de kızıl renge. şimdi kendi rengine dönsün sağlıklı olsun diye sinamekili kür yapıyorum. saçlarım sağlıklı artık bunu farkedebiliyorum. senin de yanmış artık ama olsun yine de uzar. sıkma canını .

bende her ay 1 cm filan uçlarını aldırıyorum anneme dümdüz. kuaför çok keser diye gitmiorum. en güzeli kendi saçı insanın.

kesicem uzadıkça, kendi saçım gelsin. sonrada uzatıcam dümdüz inşallah

bende her ay 1 cm filan uçlarını aldırıyorum anneme dümdüz. kuaför çok keser diye gitmiorum. en güzeli kendi saçı insanın.

kesicem uzadıkça, kendi saçım gelsin. sonrada uzatıcam dümdüz inşallah

ben sinamekili kürü yapıyorum şu anda, daha sağlıklı uzasınlar diye ben de kendim kestim saçlarımı. şöyle bişey de var kesilen saç daha çabuk uzuyor. ben kestiğim halde uzadığını fark ettim saçını. bence sen de devam etmelisin. ayrıca sinamekili kür konusuna da beklerim seni
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-yapilabilen-sac-dogal-bakim-kurleri/349242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html

evet mavi siyah kızıldan daha beterdir kızılı acabilme imkanı mavi siyaha gore daha kolaydır ...

bence dogal halinle son ekledin resim sana cok gitmiş o hallerinin bir acıgı veya bir koyusu seklinde birşeyler uygulayabilirsin .... mavi siyah ve kızıl asla senin rengin degil ....

sinameki kürüne bakıcam tamam çok saol cnm :) benim de saçlarımın uzamaya ve iyi bi bakıma ihtiyacı var.

harakiri, eet kızıl kapatmak yine daha kolay sayılır. alttan çıksa da en azından üstüne boya tutar. mavi siyah, akıtılmadan hiçbişi kabul etmio.

bende kendi saçıma döndükten sora böle ışıltılı bişiler atmayı düşünüorum gölge gibi ama önce bi kendi saçıma dönmem lazım.

mavi siyah veya kızıl beni yaşımdan çok büyük gösterio gibi.

mavi siyaha bayılırım kızıla da ama sana en çok doğal rengin yakışmış..

teşekkürler arkadaşlar. kızılı 3 sene kullandım. 1 ay mavi siyah kaldım sadece. sonra tekrar kızıl olcam diye yaktım saçlarımı. şuan koyu kumral boyadım ellemiyorum. =)

Back