• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Kumral bayanlar hangi ampuan?

hilihi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2007
78
0
96
35
İzmir
kumral bayanlar hangi şampuanı kullanıyorsunuz. Ben tresanın ısırganlısını kullanıyorum ama saçımı kurutuyor ve matlaştırıyor. Saçımı canlı gösterecek bir şampuan var mı?

kumral bayanlar hangi şampuanı kullanıyorsunuz. Ben tresanın ısırganlısını kullanıyorum ama saçımı kurutuyor ve matlaştırıyor. Saçımı canlı gösterecek bir şampuan var mı?

John Frieda'nin her sac rengine ayri ürünleri var, kendi sac rengine uygun olanini tavsiye ederim cünki her sac rengi icin ayri üretimleri var, güzelde ışıltı veriyor, ayrıca sacta cok hos bir koku birakıyor...Tavsiye ederim

arkadaşlr ben bugüne kadar sınırsıs arayla şampuanlar kullandım ama en memnun kaldıgım daha dogrusu sacımın memnun kaldıgı yumuşacık yaptıgı cabuk taranmasını sagladıgı dökülmesini bile azaltan bi şampuanım var cok memnunm

ben dove kullanıyorum, saçlarımı çok sık boyatıyorum her seyden once boyanın renginin çabuk solmasını engelliyo, kırılmıyo saçım eskisi gibi. yumusacık sacım baya saglıklı. terapi serisinden, maske ve serumdan çok memnun kaldım.

john frieda'nın saç rengine uygun ürünlerinden birini kullanabilirsin. kahverengi saçlar için olanı olabilir mesela resimdeki.

Eklentiler

• $BR_family.jpg
    $BR_family.jpg
    16,4 KB · Görüntüleme: 79
Back