Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şampuan ve Saç KremleriKumral bayanlar hangi ampuan?
kumral bayanlar hangi şampuanı kullanıyorsunuz. Ben tresanın ısırganlısını kullanıyorum ama saçımı kurutuyor ve matlaştırıyor. Saçımı canlı gösterecek bir şampuan var mı?
kumral bayanlar hangi şampuanı kullanıyorsunuz. Ben tresanın ısırganlısını kullanıyorum ama saçımı kurutuyor ve matlaştırıyor. Saçımı canlı gösterecek bir şampuan var mı?
John Frieda'nin her sac rengine ayri ürünleri var, kendi sac rengine uygun olanini tavsiye ederim cünki her sac rengi icin ayri üretimleri var, güzelde ışıltı veriyor, ayrıca sacta cok hos bir koku birakıyor...Tavsiye ederim
arkadaşlr ben bugüne kadar sınırsıs arayla şampuanlar kullandım ama en memnun kaldıgım daha dogrusu sacımın memnun kaldıgı yumuşacık yaptıgı cabuk taranmasını sagladıgı dökülmesini bile azaltan bi şampuanım var cok memnunm
ben dove kullanıyorum, saçlarımı çok sık boyatıyorum her seyden once boyanın renginin çabuk solmasını engelliyo, kırılmıyo saçım eskisi gibi. yumusacık sacım baya saglıklı. terapi serisinden, maske ve serumdan çok memnun kaldım.