Saç Rengi ve Saç Boyama kumral bakırdan, yoğun bakıra geçiş

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemre_79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

cemre_79

Ziyaretçi
herkese selam;
benim gözlerim yeşil ve beyaz tenliyim (hatta yanaklarımda pembe) bi ara yoğun bakır yapmıştım herkes çok yakıştığını söyledi ama ben biraz koyulaştırdım ve bakır kumrala boyadım. şuan saçım koleston naturals 6/34 (bakır kumral) ve kuaföre gitmeden şu rengi elde etmek istiyorum l'oreal récital préférence 7.64 (yoğun kızıl bakır) çünkü bu boyayı yaşadığım yerde bulamıyorum, sorduğumda da kalktı artık deniliyor, netten sorularıma da cevap alamadım o yüzden tam olarak bu rengi nasıl yapabilirim kızlar çok acil!!! eşim pazar günü annesinin yanından geri dönecek ve ben de ona süpriz yapmak istiyorum, yardımlarınızı bekliyorum saolun

yağmurcuğum çok saol yazamadım ama saçımı garnier 7,64 bakır alevine boyadım ve acayip hoş bir kızıl oldu kokoşcum fırsatım olursa bu hafta sonu resmimi yüklicem çok teşekkürler

ben de son 2 keredir koleston 7,43 lav ateşine boyuyorum ama biraz soluk bir renk gibi geliyor bana...kızıla kaçmadan daha canlı bir bakır istiyorum...loreailin bu rengini merak ettim...resim koyabilirsen süper olur:)

yağmurcuğum çok saol yazamadım ama saçımı garnier 7,64 bakır alevine boyadım ve acayip hoş bir kızıl oldu kokoşcum fırsatım olursa bu hafta sonu resmimi yüklicem çok teşekkürler

güzel bir renk beyaz tenlilere çok yakışıyor ama cesaret istio birazda :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…