• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kumral bakır saç rengi!

pinkwhite0

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
2.606
117
363
kızlar kumral bakır saç renklerine baktım internetten ama hep farklı resimler çıkıyoo.. saçı kumral bakır olan veya tam rengini bilen varsa lütfen paylaşabilirmi ya:26: öff

loreal majirel 7.40 kumral bakırdır bende aynısını istiorm veya loreal recital preference 8.34 florence koyu sarı dore bakır . Majireli aradm bulamadm ben kuaförlerin kulladgı boya o . Diğerinide bikez boyamıstım daha önce, fena degldi hafta bası tekrar alıp boyicam inşallah;)

resimli paylaşım olsa çok aydınlanıcam o bana olur mu olmaz mı karar vericem ama işte yok.. ssonunda vurucam kızıla ama sevdiceğim istemiyo ya:14:

bir ay kadar önce saçlarımı loreal 6.45 akaju kahve ile boyadım,ilk 10 gün kadar çok koyu bir saç rengi oluyor
daha sonra yıkadıkça saç rengi açılıyor ve kumral bakır oluyor
kutusunu da koyuyorum ama kutudaki saç rengiyle pek alakalı değil

$11162.jpg

@buse1907 sen hangi boya ile boyadın daha önce tam anlayamadım ben

Bir kaç güne boyayacağım saç rengi.
Kolestonun kumral bakırını gördüm dün akşam.
Ondan alırım heralde.
Umarım güzel bir renk olur altın sarısı saçlarımın üzerine :97::24:

Bal kumrala benzer bi renktir büyük ihtimal hatta aynısı olup piyasa adı farklı olabilir
Bal kumral böyle
$7_73.jpg

Bal kumrala benzer bi renktir büyük ihtimal hatta aynısı olup piyasa adı farklı olabilir
Bal kumral böyle
Eki Görüntüle 264805

Bir arkadaşım boyamıştı bu renge saçlarını.
Renk aynı bicogogo adlı arkadaşın paylaştığı fotoğraftaki renkten 1 ton daha açıktı.
Gün ışığında da koyu bakır duruyordu saçları.

@buse1907 sen hangi boya ile boyadın daha önce tam anlayamadım ben

ben daha önce loreal 8.34 florence koyu sarı dore bakır lada boyadm palette tarçın bakırlada, loreal iiyiydi ama bugün gttm almaya depolarda bile yok dediler tarcın bakırda koyu tutuyo napıcam bilmiyorum :S

ya bende fellik fellik sordum kimse bişe demedi bende koyu kumral akaju düşünmüştüm sora karar veremedim viyana kumrala boyadım.bide bişe sorucam sorasında bu bakırlıktan kurtulmak zormu tekrar saçı açtırmak filan gerekiyomu.ben kızıldan döndüm iki ay önce filan kumralada ondan.loreal recital koyu kumral akaju ona bi bak istersen

şimdi baktım koyu kumral akaju baya koyu cnm onu riske atamam, ben koyulaştırmak istemiorum zaten aşırı beyazım bende tuhaf duruyo koyu renk ,ben genelde karamel sarı falan kullanıyorum bikaç kez tercın bakıra boyadm işte oda koyu tutunca bıraktım.. şimdide loreal 8.34 bulamıorum sinir oldum resmen :S

şimdi baktım koyu kumral akaju baya koyu cnm onu riske atamam, ben koyulaştırmak istemiorum zaten aşırı beyazım bende tuhaf duruyo koyu renk ,ben genelde karamel sarı falan kullanıyorum bikaç kez tercın bakıra boyadm işte oda koyu tutunca bıraktım.. şimdide loreal 8.34 bulamıorum sinir oldum resmen :S

bak o dediğin 8.34 güzelmiş bnmkide sarı ama ben brz koyu arıorm:)

8.34 güzelde yok piyasada depolarda bile yokmus bazı kızıl ve bakırlar öyle dediler:( bende başka bi renk denicem bakalım

kızlar bende koleston bakır kumral aldım kutudakı numara 6/34 bu koyu olmuyomu ya ben 7.0 lı tonlarda olur sanıyodum çok koyu olsun istemiyorum.kutu üzerindeki renk çok güzel ama nette araştırırken gördüm.şikayet var sitesinde kutudakı renkle alakası yok yazmışlar ama ortaya ne renk çıktığını yazmamışlar tabi zemin rengide önemli benm zemin şuanda açık kumral gibi bişe nası yapcas ya biri yardımcı olsa şu kumral bakır rengini bi koysa şuraya.elimde iki kutu boya 2 haftaıdr bekletyorum cesaret edemedim bi türlü boyamaya yafff :(:(:(

Bakirligi yogun bir kumral istiyorsaniz resimdeki iki rengin karisimini tavsiye ederim. Sonuc cok tatli cok dogal bir renk. Sadece bal kumral kullanirsaniz daha dore yansimali bir renk elde edersiniz, sadece dore bakirin ise bakirligi cok yogun oluyor. En dogali ikisinin karisimi.

7.73BALKUMRAL.jpg

7.43DOREBAKIR.jpg

Back