mlkyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2012 917 51 4 Mart 2014 Konu Sahibi mlkyy #1 Saçlarımı uzun zamandır koyu renge boyamak istiyor fakat cesaret edemiyordum Dün son demlerine geldim ve Neva color 6.1 Küllü Koyu kumral ve 7.1 Küllü Kumral alıp boyadım sonunda Saçlarım uc kısımları acıcı ıle yapılmıs sarı dıplerı ıse kahveye yakın sarı tonlarıydı. şöyle Ve sonuççç Akmazsa şimdilik gayet güzel bir renk oldu Yapmak isteyen arkadaşlara yararlı bir fikir olur umarım
Saçlarımı uzun zamandır koyu renge boyamak istiyor fakat cesaret edemiyordum Dün son demlerine geldim ve Neva color 6.1 Küllü Koyu kumral ve 7.1 Küllü Kumral alıp boyadım sonunda Saçlarım uc kısımları acıcı ıle yapılmıs sarı dıplerı ıse kahveye yakın sarı tonlarıydı. şöyle Ve sonuççç Akmazsa şimdilik gayet güzel bir renk oldu Yapmak isteyen arkadaşlara yararlı bir fikir olur umarım
B biponaz Üye Kayıtlı Üye 1 Mart 2014 193 3 34 4 Mart 2014 Konu Sahibi mlkyy #2 mlkyy .!.: Saçlarımı uzun zamandır koyu renge boyamak istiyor fakat cesaret edemiyordum Dün son demlerine geldim ve Neva color 6.1 Eki Görüntüle 1007598 Küllü Koyu kumral ve 7.1 Eki Görüntüle 1007599 Küllü Kumral alıp boyadım sonunda Saçlarım uc kısımları acıcı ıle yapılmıs sarı dıplerı ıse kahveye yakın sarı tonlarıydı. şöyle Eki Görüntüle 1007601 Ve sonuççç Akmazsa şimdilik gayet güzel bir renk oldu Eki Görüntüle 1007602 Yapmak isteyen arkadaşlara yararlı bir fikir olur umarım Genişletmek için tıkla... canım çok hoş olmuş çok beğendim
mlkyy .!.: Saçlarımı uzun zamandır koyu renge boyamak istiyor fakat cesaret edemiyordum Dün son demlerine geldim ve Neva color 6.1 Eki Görüntüle 1007598 Küllü Koyu kumral ve 7.1 Eki Görüntüle 1007599 Küllü Kumral alıp boyadım sonunda Saçlarım uc kısımları acıcı ıle yapılmıs sarı dıplerı ıse kahveye yakın sarı tonlarıydı. şöyle Eki Görüntüle 1007601 Ve sonuççç Akmazsa şimdilik gayet güzel bir renk oldu Eki Görüntüle 1007602 Yapmak isteyen arkadaşlara yararlı bir fikir olur umarım Genişletmek için tıkla... canım çok hoş olmuş çok beğendim
kamuran85 Oğluşummm :)) Kayıtlı Üye 29 Ocak 2013 6.066 579 4 Mart 2014 Konu Sahibi mlkyy #3 Dış çekim olduğu için açık renk durmuş.. Bir de iç çekim olsaydı :) Güle güle kullan :)
mlkyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2012 917 51 4 Mart 2014 Konu Sahibi mlkyy #4 biponaz .!.: canım çok hoş olmuş çok beğendim Genişletmek için tıkla... kamuran85 .!.: Dış çekim olduğu için açık renk durmuş.. Bir de iç çekim olsaydı :) Güle güle kullan :) Genişletmek için tıkla... Çok Teşekkür ederim kızlar iç çekim ama pencere önünde çekildi o yüzden ışık yansıması bayagı çok :)
biponaz .!.: canım çok hoş olmuş çok beğendim Genişletmek için tıkla... kamuran85 .!.: Dış çekim olduğu için açık renk durmuş.. Bir de iç çekim olsaydı :) Güle güle kullan :) Genişletmek için tıkla... Çok Teşekkür ederim kızlar iç çekim ama pencere önünde çekildi o yüzden ışık yansıması bayagı çok :)
mimsiar Guru Kayıtlı Üye 17 Nisan 2013 3.896 4.056 4 Mart 2014 Konu Sahibi mlkyy #5 mlkyy .!.: Saçlarımı uzun zamandır koyu renge boyamak istiyor fakat cesaret edemiyordum harika olmuş çok beğendim güle güle kullanın... Genişletmek için tıkla...
mlkyy .!.: Saçlarımı uzun zamandır koyu renge boyamak istiyor fakat cesaret edemiyordum harika olmuş çok beğendim güle güle kullanın... Genişletmek için tıkla...
kamuran85 Oğluşummm :)) Kayıtlı Üye 29 Ocak 2013 6.066 579 4 Mart 2014 Konu Sahibi mlkyy #6 mlkyy .!.: Çok Teşekkür ederim kızlar iç çekim ama pencere önünde çekildi o yüzden ışık yansıması bayagı çok :) Genişletmek için tıkla... Ben rengi çok beğendim:) Sana da yakışmış:)
mlkyy .!.: Çok Teşekkür ederim kızlar iç çekim ama pencere önünde çekildi o yüzden ışık yansıması bayagı çok :) Genişletmek için tıkla... Ben rengi çok beğendim:) Sana da yakışmış:)
sadness1012 Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2010 1.121 61 4 Mart 2014 Konu Sahibi mlkyy #7 Bir gün bende bu renge ulaşacağım Çok güzel, çok beğendim. Güle güle kullanın. Bu arada boyaların markası nedir acaba? Son düzenleme: 4 Mart 2014
Bir gün bende bu renge ulaşacağım Çok güzel, çok beğendim. Güle güle kullanın. Bu arada boyaların markası nedir acaba?
mlkyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2012 917 51 4 Mart 2014 Konu Sahibi mlkyy #8 sadness1012 .!.: Bir gün bende bu renge ulaşacağım Çok güzel, çok beğendim. Güle güle kullanın. Bu arada boyaların markası nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Neva color tatlım
sadness1012 .!.: Bir gün bende bu renge ulaşacağım Çok güzel, çok beğendim. Güle güle kullanın. Bu arada boyaların markası nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Neva color tatlım
norwegian Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2014 10.254 7.410 4 Mart 2014 Konu Sahibi mlkyy #9 tatlım ya bende 6.1 aldım neva color diplerini eski rengime döndürmek için ama hiç olmadı hala kızıllık var altı sarımsıydı kapamadı :S
tatlım ya bende 6.1 aldım neva color diplerini eski rengime döndürmek için ama hiç olmadı hala kızıllık var altı sarımsıydı kapamadı :S
M melinda Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2011 1.930 796 5 Mart 2014 Konu Sahibi mlkyy #10 Benim de saclarim balyajli aslinda guzel oldu gelen tepkiler o yonde ama ben elde ettiginiz gibi renk istemistim. Cok yararli oldu paylasimin tepem atarsa yaparim :) Bir de arkadan cekilmis bi foto paylassiniz aslinda.
Benim de saclarim balyajli aslinda guzel oldu gelen tepkiler o yonde ama ben elde ettiginiz gibi renk istemistim. Cok yararli oldu paylasimin tepem atarsa yaparim :) Bir de arkadan cekilmis bi foto paylassiniz aslinda.