- 11 Nisan 2016
- 29
- 27
- 3
- 35
- Konu Sahibi yagmurnida
Nerden ve nasıl başlasam diye çok düşündüm.
Cozmeye calıstıkca koca bir dugum oluyorum.
6 yıllık evliyim...
2 dünyalar harikası evladım var.
Sorunum eşim
İlgisiz ne benimle ilgilenir ne cocuklarıyla.işten gelir yemek yer cay içer yatar.iki kelime konusmaz.sohbet etmez.oturma odamızdaki kanepe ona zimmetlidir.yemek yer iki seksen kumanda önünde çekirdeğini alır yer sonrada uyur.
Her atın belli donemlerinde kavgamiz olur.
Artık okadar sıkıldım ki kimseye birşey anlatacak gucum kalmadı.
Beni bu evlilik değil herkesin ah keşke çocuğuma donsem dediği cocuklugumda yordu.onu başka bir konuda anlatacağım.
Beynim uyuştu sanki hiç bir istek yok içimde.umut yok çünkü.
Öyle bir şeyki herşeye ağlayan ben artık ağlama refleksini bile gosteremiyorum.
Her ay benle neden ilgilenmiyorsun
Çocuklarla neden ilgilenmiyorsun
Sorusundan bir kavgamız var ite kalka bu kavga sayesinde uc beş gun ilgilenir sonra eski haline döner.
O kadar zor ki içimdekileri anlatmak
Soyluyorum sen babasısın ilgileneceksin
Ben senden bişey istemiyorum kendini geçtim artık cocuklarınla oyna evde butun gün beni goruyolar seni özlüyorlar sende gelince en az 1 saatini ayır.kule yap boya yap yorgunsan kalkmak istemiyorsan.
Buna benzer bir ton aklımın erdiği dilimin donduğu cümleler kuruyorum ama yok.
Bana da öyle
Ben istemezsem beni istemiyor.rededildim.
Sabanın işine dondu bizim olay.
Salı sallanır
Çarşamba carsafa dolanır.
Zaten birlikte oldugumuzda da lutfediyormus gibi
Gecen aksam çocuklar uyudu.dedim hayatımıza renk gelsin hadi telefon al mesajlasalım.
Amann nerden çıkarıyorsun böyle şeyleri dedi.seni istiyorum diye mesaj attım dedim sende bişeyler yaz dedim.
Aman sonra biri görür dedi.
Neden böyle yapıyorsun sürekli bi redetme halindesin dedim.
Bir zamanlar sende oyleydin dedi.
Sinirlendim bende
Sen bunu soyledikten sonra artık hiç birsey farketmez dedim.
Aradan on gün geçti.ama o kadar çok kırıldım ki.
Zoruma gitti.içte birşeyler kırılınca tamiri imkansiz değil ama zor oluyor.ama eşim hiç düzeltmeye kalkmıyor bile.
2gun önce anneme git dedi.evlendiğimzden beri tek problem buydu şimdi yenileri eklendi.
Canım istemiyor bu gun gitmeyeceğim dedim.eve geldi iki gun surat astı.kusuyor ya bildiğin.
Nr oldu dedim yok bişey dedi.biraz israr ettim.artık problemlerimi hiç kimseye anlatmayacağım dedi.ben hiç kimse miyim.senin eşinim dedim.
Hiç bişey anlatmayacağım dedi.gözleri doluydu.hiç bişeye anlatmadı.
Bilmiyorum tuag tuaf haller.
Dun aksamda birlikte olmak istedi.
İstemiyorum dedim.saldırdı.kollarımdan tuttu sıktı.yapma bunu dedim.devam etti.en sonunda bırak beni diye bağırdım.oyle birakti.sonrasında hiç konuş adı.ayrı yatmiş sabah gördüm.
Düzeltmeye calıştıkca öyle bir labirentteyim ki kayboluyorum.
Anası bi dert
Bacısı bir dert
Evdi temizlikti baska
Sınava çalışmak lazım kafam uyusmus bakıyorum ama anlamıyorum ne yapacak
Konuşsam anlamıyor hiç bişey yokmuş gibi devam ediyor.
Benim şuan kafamdaki tek şey cocuklarımı da alıp bir sahil kasabasına gitmek kaçmak burdaki herşeyden belki de en çok kendimden....
Cozmeye calıstıkca koca bir dugum oluyorum.
6 yıllık evliyim...
2 dünyalar harikası evladım var.
Sorunum eşim
İlgisiz ne benimle ilgilenir ne cocuklarıyla.işten gelir yemek yer cay içer yatar.iki kelime konusmaz.sohbet etmez.oturma odamızdaki kanepe ona zimmetlidir.yemek yer iki seksen kumanda önünde çekirdeğini alır yer sonrada uyur.
Her atın belli donemlerinde kavgamiz olur.
Artık okadar sıkıldım ki kimseye birşey anlatacak gucum kalmadı.
Beni bu evlilik değil herkesin ah keşke çocuğuma donsem dediği cocuklugumda yordu.onu başka bir konuda anlatacağım.
Beynim uyuştu sanki hiç bir istek yok içimde.umut yok çünkü.
Öyle bir şeyki herşeye ağlayan ben artık ağlama refleksini bile gosteremiyorum.
Her ay benle neden ilgilenmiyorsun
Çocuklarla neden ilgilenmiyorsun
Sorusundan bir kavgamız var ite kalka bu kavga sayesinde uc beş gun ilgilenir sonra eski haline döner.
O kadar zor ki içimdekileri anlatmak
Soyluyorum sen babasısın ilgileneceksin
Ben senden bişey istemiyorum kendini geçtim artık cocuklarınla oyna evde butun gün beni goruyolar seni özlüyorlar sende gelince en az 1 saatini ayır.kule yap boya yap yorgunsan kalkmak istemiyorsan.
Buna benzer bir ton aklımın erdiği dilimin donduğu cümleler kuruyorum ama yok.
Bana da öyle
Ben istemezsem beni istemiyor.rededildim.
Sabanın işine dondu bizim olay.
Salı sallanır
Çarşamba carsafa dolanır.
Zaten birlikte oldugumuzda da lutfediyormus gibi
Gecen aksam çocuklar uyudu.dedim hayatımıza renk gelsin hadi telefon al mesajlasalım.
Amann nerden çıkarıyorsun böyle şeyleri dedi.seni istiyorum diye mesaj attım dedim sende bişeyler yaz dedim.
Aman sonra biri görür dedi.
Neden böyle yapıyorsun sürekli bi redetme halindesin dedim.
Bir zamanlar sende oyleydin dedi.
Sinirlendim bende
Sen bunu soyledikten sonra artık hiç birsey farketmez dedim.
Aradan on gün geçti.ama o kadar çok kırıldım ki.
Zoruma gitti.içte birşeyler kırılınca tamiri imkansiz değil ama zor oluyor.ama eşim hiç düzeltmeye kalkmıyor bile.
2gun önce anneme git dedi.evlendiğimzden beri tek problem buydu şimdi yenileri eklendi.
Canım istemiyor bu gun gitmeyeceğim dedim.eve geldi iki gun surat astı.kusuyor ya bildiğin.
Nr oldu dedim yok bişey dedi.biraz israr ettim.artık problemlerimi hiç kimseye anlatmayacağım dedi.ben hiç kimse miyim.senin eşinim dedim.
Hiç bişey anlatmayacağım dedi.gözleri doluydu.hiç bişeye anlatmadı.
Bilmiyorum tuag tuaf haller.
Dun aksamda birlikte olmak istedi.
İstemiyorum dedim.saldırdı.kollarımdan tuttu sıktı.yapma bunu dedim.devam etti.en sonunda bırak beni diye bağırdım.oyle birakti.sonrasında hiç konuş adı.ayrı yatmiş sabah gördüm.
Düzeltmeye calıştıkca öyle bir labirentteyim ki kayboluyorum.
Anası bi dert
Bacısı bir dert
Evdi temizlikti baska
Sınava çalışmak lazım kafam uyusmus bakıyorum ama anlamıyorum ne yapacak
Konuşsam anlamıyor hiç bişey yokmuş gibi devam ediyor.
Benim şuan kafamdaki tek şey cocuklarımı da alıp bir sahil kasabasına gitmek kaçmak burdaki herşeyden belki de en çok kendimden....