Kumburgaz - Kamiloba da satılık denize sıfır bahçe katı daire

a_sade

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
134
0
Arkadaşlar Kumburgaz Kamiloba da;
binanın tüm mantolama çatı, boya, elektrik vs tüm masraf çıkaracak tadilatları yeni yapılmış ve masrafsızdır.
bahçe katı dairenin tadilatı yapılmış, ısıcamlı,mutfak banyo hazır, eşyanı al yerleş şeklinde, doğalgaz için her şey hazır sadece kombi takılıp, gaz bağlanacak durumda, çocuk yetiştirmek için ideal , yaz kış oturulan, komşuluk ilişkileri çok güzel, kendine ait sosyal tesisi olan, 24 saat bekçisi olan sitede

XXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:

site kapısından deniz yönüne ...... evin önünden deniz tarafına bakış

Son düzenleme:
Arkadaşlar Kumburgaz Kamiloba da Denize sıfır bahçeli , ihtiyaç fazlası satılık daire;
binanın tüm mantolama çatı, boya, elektrik vs tüm masraf çıkaracak tadilatları yeni yapılmış ve masrafsızdır.
bahçe katı dairenin tadilatı yapılmış, ısıcamlı,mutfak banyo hazır, eşyanı al yerleş şeklinde, doğalgaz için her şey hazır sadece kombi takılıp, gaz bağlanacak durumda, ( eşim ve kendim yıllardır yaşadığım için biliyorum) çocuk yetiştirmek için ideal , yaz kış oturulan, komşuluk ilişkileri çok güzel, kendine ait sosyal tesisi olan, 24 saat bekçisi olan sitededir. Deniz manzaralıdır........

Arkadaşlar fiyatı son 65.000 tl dir...........Kızlar hadi komşu olalım..............

NOT: Güncel fiyat sebebiyle bu mesajı tekrar yazmak zorunda kaldım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…