• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kumbara hesabi açanlar

cerenci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
132
13
28
38
Kızım için kumbara hesabi açmak istiyorum ama kesinti oluyormuş bilemedim acaba hangi banka doğru yardımcı olmanızı rica ediyorum

Ben iş bankasın da kızım için açtırdım herhangi bir kesinti yok ama o parayla sizin adınıza fon alıp satıyor banka mesela bazen bakıyorum cüzzi bir miktar artmış bazen de azalmış ama son 6 aydır hep yükseliyor ama çok cüzzi bir miktar.

Kumbara hesabını bilmiyorum ama normal vadeli açıp birikim yapsanız. Sadece bayram harçlıklarından,büyüklerinin arada verdiği harçlıklardan filan kızımın 2binden fazla parası oldu.Az demeyin kumbaraya atın,gelen harçlıkları da koyun; kumbara dolduğunda da bankaya yatırın derim ben.

Bugün bankaya gidip sordum kumbara hesabindan fon ücreti kesiliyormuş önermedi kumbara verdi vadeli hesaba biriktirdikçe getir yatır dedi

Ay ya bu konuya sabahtan beri kimse bişi yazmıyo, üzüldüm.
Konu hakkında maalesef bilgim yok.
Ama Bi selam verip çıkıyım dedim.
Sevgiler:KK3:

Bende çok araştırdım kesinti oluyormuş diye vazgeçtim. Zaten adı ustunde kumbara içinde nekadar birikecekki kesildiğinde ne kaldı. Biz eve milyoncularda satılan kumbaradan aldık onda biriktiriyorum karşılığında çeyrek vs. planlıyorum en azından artar para uzun sure bozmayınca

Back
X