Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben iş bankasın da kızım için açtırdım herhangi bir kesinti yok ama o parayla sizin adınıza fon alıp satıyor banka mesela bazen bakıyorum cüzzi bir miktar artmış bazen de azalmış ama son 6 aydır hep yükseliyor ama çok cüzzi bir miktar.
Kumbara hesabını bilmiyorum ama normal vadeli açıp birikim yapsanız. Sadece bayram harçlıklarından,büyüklerinin arada verdiği harçlıklardan filan kızımın 2binden fazla parası oldu.Az demeyin kumbaraya atın,gelen harçlıkları da koyun; kumbara dolduğunda da bankaya yatırın derim ben.
Bende çok araştırdım kesinti oluyormuş diye vazgeçtim. Zaten adı ustunde kumbara içinde nekadar birikecekki kesildiğinde ne kaldı. Biz eve milyoncularda satılan kumbaradan aldık onda biriktiriyorum karşılığında çeyrek vs. planlıyorum en azından artar para uzun sure bozmayınca