- 2 Ekim 2014
- 2.337
- 5.037
- 38
-
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
İlginç takı yapmak hiç aklıma gelmezdi Teşekkürlerkalan kumaslardan takı yapabilirsin :) incele bence internette kumaşlardan küpe ve kolye yapılabiliyor
Çok güzel etekler evet bu şekilde degerlendirebilirim sanırım teşekkür ederimArtan kumaşları değerlendirme yoluna gidebilirsiniz. Patchwork yastık kılıfı, örtü, dekor amaçlı başka şeyler gibi. Hatta yeni bir ķıyafet bile yapılabilir. Sizin için birkaç örnek buldum, tarzınızı bilmiyorum ama belki başka fikirler uyandırabilir.Eki Görüntüle 1499418 Eki Görüntüle 1499419 Eki Görüntüle 1499420 Eki Görüntüle 1499421 Eki Görüntüle 1499422 Eki Görüntüle 1499417
Artan kumaşlardan yastık yüzü dikebilirsiniz desenli desenli olur Çarşaf dikebilirsiniz yine internette görmüştüm yaz geliyor bol bol lazım olur.Merhaba arkadaşlar benimki dertmi bilmiyorum ama kendi kendime dikiş öğrenmeye çalışıyorum dergilerden falan kalıp çıkararak bişiler dikmeye çalışıyorum fakat bu arada da bi sürü kumaş ziyan oluyo güzel şeylerde dikiyorum ama hatalı yanlış yaptığım çok şey var o yuzdende bir sürü kumaş çöpe gidiyor pahali kumaşlar almıyorum acemiyim diye ama yinede vicdanen çok rahatsizim acaba musriflik mi yapıyorum ama bi şekilde de öğrenmem lazım birakmakda istemiyorum
Merhaba arkadaşlar benimki dertmi bilmiyorum ama kendi kendime dikiş öğrenmeye çalışıyorum dergilerden falan kalıp çıkararak bişiler dikmeye çalışıyorum fakat bu arada da bi sürü kumaş ziyan oluyo güzel şeylerde dikiyorum ama hatalı yanlış yaptığım çok şey var o yuzdende bir sürü kumaş çöpe gidiyor pahali kumaşlar almıyorum acemiyim diye ama yinede vicdanen çok rahatsizim acaba musriflik mi yapıyorum ama bi şekilde de öğrenmem lazım birakmakda istemiyorum
Ben aslında çalışıyorum ama doğum iznine ayrıldım çocuktan vakit kaldıkları uğraşıyorum kursa gitmeyi istiyorum ama bebeğim küçük işe başladıktan sonra kursa gitmeyi düşünüyorumimkanınız varsa halk eğitim kurslarına katılsanız hem öğrenmenız daha kolay olur böyle bocalamazsınız ne güzel bi uğraş bulmuşsunuz buarada
İnşallah bende sizin gibi herseyimi kendim dikebilirimben de dikiş dikiyorum ve öğrenme aşamasında kumaş ziyanı normal. mümkün olduğunca yeni modelleri denerken daha ucuz kumaşları tercih ediyorum, sonuç iyiyse daha iyi kumaşa geçiyorum. (eskiden terziler deneme için muslin kumaş kullanırmış)
istanbul'da kumaş pazarından çok hesaplı kumaşlar bulduğumdan beri daha rahatım.
beğenmediklerinizle aksesuar yapabilirsiniz, şapka çocuk kıyafetleri dikip hediye edebilirsiniz. hiç bir şey olmazlarsa toz bezi yapın.
yıllardan beri kızımın ve kendimin dış giyim de dahil her şeyimizi kendim dikiyorum, bu yollardan geçmeden öğrenilmiyor.
Kursa gittinizmi kendi kendinize mi ogrendinizIlk zamanlar olur tabii. Benim de zamaninda mahvettigim kumaslar olmustur ama dike dike ogrendim ve artik kiyafetlerimi sirf kendim dikiyorum ve kimse inanmiyor. Bozulan kumaslari kirkyama vs. kullanabilirsiniz.