• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kumaş boyayn varmı aranızda..yardım...

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
kızlar daha önce kumaş boyayan fikri olan varmı acaba aranızda, biraz tarif edebilirmisiniz...
büyükçe bir kumaşım var bordo renginde....ve ben onu koyu kahveye boyamak istiyorum...
nerde satılır bu boyalar birde nasıl boyanıyor, boyandıktan sonra yıkamam gerektiğinde çıkıyormu boyası....fikir ve yardım lütfen...

Kumaş değil de kot boyamıştım...Boyayı makinenin detarjan bölümüne koyup 90 derecede yıkamıştım ve sıktırmadan asmıştım...Kına , boncuk satan dükkanlardan almıştım...Zaten boyayı alırsan kullanma talimatı da yazar mutlaka..

Kumaş değil de kot boyamıştım...Boyayı makinenin detarjan bölümüne koyup 90 derecede yıkamıştım ve sıktırmadan asmıştım...Kına , boncuk satan dükkanlardan almıştım...Zaten boyayı alırsan kullanma talimatı da yazar mutlaka..

teşekkür ederim canım cevabın için, makinede boyandığını hiç duymamıştım...ben kovanın içine suyu doldurup boya katılıp bekledikçe boyanıyor sanıyordum çok şaşırdım :) çok sağol canım..

canım ben de makinede boyarım kotların rengi solunca makineye bi zararı falan da yok ayrıca yani sonraki çamaşırlara renk falan çıkmıyo...arkadaşın dediği gibi bi dükkandan almıştım hatta şu bi milyoncularda da olabilir...

canım ben de makinede boyarım kotların rengi solunca makineye bi zararı falan da yok ayrıca yani sonraki çamaşırlara renk falan çıkmıyo...arkadaşın dediği gibi bi dükkandan almıştım hatta şu bi milyoncularda da olabilir...

canım peki boyadıktan sonra, yıkamam gerektiği zamanda yıkayınca boya akıp gidiyormu nasıl oluyor...sıkıntı olmaz dimi..senin kotlar yıkayınca çıkıyormuydu

yok solma falan olmuyo hatta kullanma talimatında fiske falan diyodu ben onu bulamadım burda ınsua yaptım galiba boyayı sabitliyormuş o madde ama ona rağmen çıkma falan olmadı...

bende siyah eşortman larımı boyattım makinede fiskiye koymadım oldu akmada olmadı sonradan ama koymak lazım daha iyi şimdi perdelerimi boyatmak istiyorum bordolar sevmiyorum istediğim renk tutmaz diye cesaret edemiyorum

Back
X