Kumas bilgileri

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
133
Herkese iyi aksamlar ins hepiniz iyisinizdir benide soracak olursaniz eh iste idare eder bi iyi bi kötü sizden birsey sormak istiyorum modanisadan elbise aldim kumasi polyester cok kalin geldi acaip boyle agir geldi bide geri verecem diger elbiselerede baktim begendiklerimin geneli polyester acaba bu polyester kumaşın hepsimi kalin yoksa degisik mi bilen varsa cevaplarsa tesekkur ederim allaha emanet olun

Eline almadan anlayamazsın. Vardır tabii onun dokuma sıklığı, ip kalınlığı falan ama profesyonel bilgiler biz bilemeyiz.

Polyester, pamuk, keten, viskon, vs malzeme adidir. Bazen kalin dokunur bazen ince. Polyester dogal olmadigi icin nefes alma ozelligi yoktur. Kisin isitmaz yazin terletir. En iyi yani daha canli renkler kullanilabir ve kolay kolay burusmaz. Yapay oldugu icin fiyat olarakta nispeten daha dusuktur. Eger elbise gomlek gibi vucuduna direkt temas edecek bir sey alacaksan dogal kumastan sasma. Polyester kumas ancak etek yelek vs gibi vucuda yapismayan parcalari al.

Polyester, pamuk, keten, viskon, vs malzeme adidir. Bazen kalin dokunur bazen ince. Polyester dogal olmadigi icin nefes alma ozelligi yoktur. Kisin isitmaz yazin terletir. En iyi yani daha canli renkler kullanilabir ve kolay kolay burusmaz. Yapay oldugu icin fiyat olarakta nispeten daha dusuktur. Eger elbise gomlek gibi vucuduna direkt temas edecek bir sey alacaksan dogal kumastan sasma. Polyester kumas ancak etek yelek vs gibi vucuda yapismayan parcalari al.
Hmm anladim tesekkur ederim artik geri verip kendim bakacam alışveriş merkezlerinden

Polyester çok terletiyor, internetten aldığım bir kaç bluz var polyester, fırlattım kenara, öyle aşırı terleten ve koku yapan bi kumaş türü ki dikkat etmeden almışım bende sadece modele bakıp, pişman olmuştum

bendede buna benzer dert var ağustosta kardeşim evleniyor kıyafet lazım ama engelli olduğumdan giyemiyorum elbise abiye türü olmuyor kumaş aldım diktirdim kumşı beğenmedim nasıl olmuş sizce esneyen kumaş bulamadım

2016-05-17 18.46.46.webp
2016-05-17 18.46.29.webp

Polyester hicbir zaman alma. Igrenc direk kokar. Guneste kalinca da kokar. Her turlu kokar. O yuzden mesela yuzde 20 polyester yuzde 80 pamuklu kumas falan tercih et. Yani yuzde 100 polyester
olmasin..

Bi de yeni bambu kumaslardan kiyafetler cikti tesetture uygun cok guzel. Bi iki tane aldim gercekten ne kokar ne kırışır harika tavsiye ederim..

Yüzde yüz polyester bir ürün alma. Bir kısmı pamuk, bir kısmı polyester olsun. İçinde polyester olan kıyafetler daha zor buruşur.

Ben de o tür sitelerden tunikler alırım arada ve genelde krep kumaşlar hafif ve buruşmaz özellikte oluyo yaz için

Back
X