Kum dökmek adet geciktirir mi?

leylidya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
177
42
28
idrar testim de kristal yüksek çıktı. kan testimde gebelik gözükmüyordu ama 11 gün adetim gecikti kum döküğüm içinmi etkiledi ?

Olabilir de olmayabilir de.. Kontrolün varsa , yakın tarihte ise gittiğinde anlat durumu gerçi üroloji ile kadın hastalıkları farklı. En iyisi sen bir kadın doğuma görün yine de baksınlar yeniden betaya negatifse uygun ilaç verebilirler en azından sökülürsün.

Kum döktüğüm ay hamile olduğumu öğrenmiştim 4 gün sonra hemde.. Siz yine de gözükün şüpheniz varsa.

Ben önce kadın doğuma gittim ultrasonla baktı sanki kalınlaşma var gibi erken gebelik olabilir dedi kan ve idrar verdim sonuç negatif çıkınca tahlilleri göstereceğim gün kadın doğum açık değildi üroloji doktoruna gösterdim dedi bol su iç adet olamadım dedim olursun dedi gitmek için diğer ayki adet günümü beklemeyi düşünüyorum sence de beklemeyeyimmi hem gebelik varsa daha net ortaya çıkar

Kum döktüğüm ay hamile olduğumu öğrenmiştim 4 gün sonra hemde.. Siz yine de gözükün şüpheniz varsa.
Sol kasigimdaki Ağrı'dan gittim doktora arada mide bulantısı da yapıyor adetim 6 gün gecikti kan sonucumda bişey çıkmadı idrarda kristal çıktı bugün

Bugün 11 gün olcak adet gecikeli diğer ayımı beklesem kesin sonuç için çünkü ultrasondada bişey yoktu sadece kalınlaşma var sanki bişey cikcak gibi dedi ama oda emin değildi doktorun

Bekleyebiliyorsanız ne âlâ umarım istediginiz sonuc cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…