Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben önce kadın doğuma gittim ultrasonla baktı sanki kalınlaşma var gibi erken gebelik olabilir dedi kan ve idrar verdim sonuç negatif çıkınca tahlilleri göstereceğim gün kadın doğum açık değildi üroloji doktoruna gösterdim dedi bol su iç adet olamadım dedim olursun dedi gitmek için diğer ayki adet günümü beklemeyi düşünüyorum sence de beklemeyeyimmi hem gebelik varsa daha net ortaya çıkarOlabilir de olmayabilir de.. Kontrolün varsa , yakın tarihte ise gittiğinde anlat durumu gerçi üroloji ile kadın hastalıkları farklı. En iyisi sen bir kadın doğuma görün yine de baksınlar yeniden betaya negatifse uygun ilaç verebilirler en azından sökülürsün.
Sol kasigimdaki Ağrı'dan gittim doktora arada mide bulantısı da yapıyor adetim 6 gün gecikti kan sonucumda bişey çıkmadı idrarda kristal çıktı bugünKum döktüğüm ay hamile olduğumu öğrenmiştim 4 gün sonra hemde.. Siz yine de gözükün şüpheniz varsa.
Bugün 11 gün olcak adet gecikeli diğer ayımı beklesem kesin sonuç için çünkü ultrasondada bişey yoktu sadece kalınlaşma var sanki bişey cikcak gibi dedi ama oda emin değildi doktorunKum döktüğüm ay hamile olduğumu öğrenmiştim 4 gün sonra hemde.. Siz yine de gözükün şüpheniz varsa.
Bekleyebiliyorsanız ne âlâ umarım istediginiz sonuc cıkarBen önce kadın doğuma gittim ultrasonla baktı sanki kalınlaşma var gibi erken gebelik olabilir dedi kan ve idrar verdim sonuç negatif çıkınca tahlilleri göstereceğim gün kadın doğum açık değildi üroloji doktoruna gösterdim dedi bol su iç adet olamadım dedim olursun dedi gitmek için diğer ayki adet günümü beklemeyi düşünüyorum sence de beklemeyeyimmi hem gebelik varsa daha net ortaya çıkar
gözükmedi cunku ultrasonda kanda da çıkmadı beklemem lazım sanırım. Hayırlısı bakalımBekleyebiliyorsanız ne âlâ umarım istediginiz sonuc cıkar ❣
Herşeyin hayırlısı inşallah güzel haberlerinizi alırızgözükmedi cunku ultrasonda kanda da çıkmadı beklemem lazım sanırım. Hayırlısı bakalım